Mary Cohr Kasvohoidot

MARY COHRIN CATIOVITAL-LAITEHOIDOT tarjoavat nopean kivuttomen ja edullisen vaihtoehdon esteettiselle lääketieteelle. Toisiaan täydentävät CATIOVITAL YOUTH ja LIFTING nuorentavat kasvoja tehokkaasti. CATIOVITAL hoidot tehdään ainutlaatuisella patentoidulla CELLULAR ENERGY laitteella. Hoidossa hyödynnetään sekä lämpöenergian että dynaamisen ionisaation tarjoamia mahdollisuuksia, niillä saadaan kasvatettua ihosolujen energiatasoja ja muutokset ihossa NÄKYVÄT!

MARY COHR LAITEHOIDOT

CATIOVITAL YOUTH KAKSOISIONISAATIOHOITO 75min 99€

CATIOVITAL LIFT MIKROVIRTAHOITO, veitsetön kasvojen kohotus 75min 99€

EYE REPAIR, silmänympäryshoito 45min 49€

MARY COHR MANUAALISET HOIDOT
DERMO-PEELING,  Hedelmähappohoito  75min 79€         AGE FIRMING,  Kollageenihoito  60min 89€
BEAUTY AROMATIC, Aromaattinen hoito 75min  79€

AGE REPAIR,  Anti-agehoito  75min 84€

CATIOVITAL YOUTH KAKSOISIONISAATIO:  SYVÄPUHDISTAVA JA KORJAAVAHOITO 75min / 99€
Puhdistavampi kuin ihonpuhdistus hoitavampi kuin kasvohoito! Lämpönaamio parantaa ihosolujen toimintaa,poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja parantaa aktiiviaineiden imeytymistä ihoon.  Lämpönaamion  jälkeen  imeytetään antioksidantit,kasviuutteet ja hedelmähapot ihoon. Lopuksi kasvo-kaula-decoltee hierota, eteerisillä öljyillä. Hoito viimeistellään naamiolla  hoitotuotteilla.

Kuvahaun tulos haulle catiovital youth kuviaKuvahaun tulos haulle mary cohr kuvia

CATIOVITAL LIFT MIKROVIRTA :  PATENTOITU KIINTEYTYSHOITO 75min / 99€
Kasvojen kohotus ilman leikkausta ! Hoito on kehitetty elvyttämään ihoa ihonalaisista lihaksista aina ihon pintakerroksiin asti. CATIOVITAL LIFTING  erikoiskasvohoito erityisesti veltostuneelle iholle. Hoidossa aktivoidaan kasvolihaksia miedon sähkövirran avulla tehtävällä ”kasvojumpalla” ja kiinteyttävällä hieronnalla. Hoito aktivoi myös kasvojen lymfaattisen järjestelmän toimintaa sekä aktivoi ihon omaa mikrovedenkiertoa. Edistäen näin ihon kimmoisuutta ylläpitävien kollageeni ja elastiinin muodostumista.

DERMO-PEELINGHOITO:  KIRKASTAVA  JA  UUDISTAVAHOITO  75min / 79€
Tehokas hedelmähappohoito joka kuorii, uudistaa ja  antaa kasvojen iholle uutta eloa sekä nuorentaa ja vaalentaa auringon tuomia pigmenttiläiskiä. Iho kirkastuu ja rypyt madaltuvat. Tehoaine on Glygoolihappo joka on ihotautilääkäreiden käyttämä, molekyylkooltaan hyvin pieni ja siksi se pystyy tunkeutumaan syvälle ihoon vähentäen ryppyjä ja auttaa irrottamaan kuolleita ihosoluja.

AGE FIRMING:  KIINTEYTTÄVÄ  JA KOHOTTAVA HOITO  75min/ 89€                                                             Näkyvästi ihoa kiinteyttävä ja kohottava kasvohoito. Hoito sisältää myös kaulan ja decoltee alueen käsittelyn. Ihanteellinen hoito ikääntyneelle ja auringon vaurioittamalle iholle.

BEAUTY AROMATIC ON:  RENTOUTTAVA  JA KOSTEUTTAVA HOITO 75min /79€

Beauty Aromatic on ainutlaatuinen kasvohoito jossa yhdistyy eteeristen öljyjen teho ja tuoksumaailma.  Kosmetologin taitava hieronta saa aikaan taivaallisen hyvän olon tehden ihosta äärimmäisen pehmeän ja kuulaan. Hoito sisältää hellävaraisen Doux Foliant entsymaattisen kasvojen,kaulan ja myöskin herkän silmänympärysihon kuorinnan. Hoidossa hierotaan silmien ympärykset,kasvot,kaula ja decolettealue kahdella asiakkan ihotyypinmukaisella eteerisellä öljyllä,ylellinen ihon vanhenemista hidastava kiinteyttävä gollageeninaamio,loppuvoiteet.

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, hymy, teksti

AGE REPAIR C-VITAMIINIHOITO:  KOSTEUTTAVA JA NUORENTAVA HOITO 75min / 84€

Erittäin tehokas ja tuloksellinen  anti-age kasvohoito, joka häivyttää juonteita,napakoittaa ja kirkastaa ihoa sekä vaalentaa pigmenttimuutoksia! Hoito sisältää:  Dermabrassion kuorinna,  56 aktiiviainetta sisältävän anti-age tehotiivisteen C-vitamiinijauheella,  hieronan tehoseerumilla, pro-kollageenia sisältävän kuitunaamion ja hoitovoiteet.

 

EYE REPAIR SILMÄYMPÄRYSTEN ERIKOISHOITO 45min / 49€ Kasvohoidon yhteydessä 35€
Laitteen avulla tehtävä silmänympärysihonhoito joka tasoittaa ryppyjä ja juonteita, vaalentaa tummia silmänalusia, poistaa silmäpusseista nestettä, vaalentaa tummia silmänalusia sekä vähentää luomien turvotusta.

SCHRAMMEK GREEN PEEL KASVOHOIDOT

Ihotautien erikoislääkäri ja allergologi Christine Schrammek-Drusion yrttisyväkuorintamenetelmä on lääketieteellisesti kehitetty ja maailmanlaajuisesti tunnustettu biologinen syväkuorinta iholle.Menetelmä perustuu yli 20 erilaisesta yrtistä valmistettuun seokseen, ilman kemiallisia lisäaineita. Ainutlaatuinen kuorintamenetelmä ei myöskään ohenna ihoa, kuten agressiivisemmat hoidot voivat tehdä.Green Peel® -hoidot lisäävät ihon verenkiertoa ja saavat ihon tuottamaan uusia soluja sekä kollageenisäikeitä.

 

 

Green Peel Classic -hoito ennen/jälkeen kuvia

Hinnat sisältävät ALV 24 % ja ovat voimassa toistaiseksi, oikeus hinnanmuutoksiin pidetään.