Mary Cohr Kasvohoidot

MARY COHRIN CATIOVITAL-LAITEHOIDOT tarjoavat nopean kivuttomen ja edullisen vaihtoehdon esteettiselle lääketieteelle. Toisiaan täydentävät CATIOVITAL YOUTH ja LIFTING nuorentavat kasvoja tehokkaasti. CATIOVITAL hoidot tehdään ainutlaatuisella patentoidulla CELLULAR ENERGY laitteella. Hoidossa hyödynnetään sekä lämpöenergian että dynaamisen ionisaation tarjoamia mahdollisuuksia, niillä saadaan kasvatettua ihosolujen energiatasoja ja muutokset ihossa NÄKYVÄT!

MARY COHR LAITEHOIDOT

CATIOVITAL YOUTH KAKSOISIONISAATIOHOITO 75min 99€

CATIOVITAL LIFT MIKROVIRTAHOITO, veitsetön kasvojen kohotus 75min 99€

EYE LIFTING, silmänympäryshoito 45min 49€

MARY COHR MANUAALISET HOIDOT
DERMO-PEELING  Ihon kirkastava tuhkimohoito  75min 89€                                    AGE  SIGNES  REVERSE- Ihon immuunipuolustusta vahvistava anti–age kasvohoito sekä käsihoito 75min  139€

                   MULTI PURETE  ihoa puhdistava ja tasapainottava hoito sis.mekaanisen puhdistuksen  60min  79€         

CATIOVITAL YOUTH KAKSOISIONISAATIO:  SYVÄPUHDISTAVA JA KORJAAVAHOITO 75min / 99€

Puhdistavampi kuin ihonpuhdistus hoitavampi kuin kasvohoito! Lämpönaamio parantaa ihosolujen toimintaa,poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja parantaa aktiiviaineiden imeytymistä ihoon.  Lämpönaamion  jälkeen  imeytetään antioksidantit,kasviuutteet ja hedelmähapot ihoon. Lopuksi kasvo-kaula-decoltee hierota, eteerisillä öljyillä. Hoito viimeistellään naamiolla  hoitotuotteilla.  Hoidossa käytettävät Mary Cohr tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai lisättyjä hajusteita, tuottekehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita.Soveltuu erinomaisesti sekaiholle ja rasvaiselle iholle.

DERMO-PEELINGHOITO:  KIRKASTAVA  TUHKIMOHOITO 75min/ 89€

Hedelmähappohoito on kirkastava ja uudistava joka kuorii, uudistaa ja antaa kasvojen iholle uutta eloa sekä nuorentaa ja vaalentaa auringon tuomia pigmenttiläiskiä. Iho kirkastuu ja rypyt madaltuvat. Tehoaine on Glygoolihappo joka on ihotautilääkäreiden käyttämä, molekyylkooltaan hyvin pieni ja siksi se pystyy tunkeutumaan syvälle ihoon vähentäen ryppyjä. Glygoolihappo auttaa irrottamaan kuolleita ihosoluja. Hoidon jälkeen uusien solujen synty aktivoituu ja mikä hienointa väsynyt ja eloton iho herää eloon.Erinomainen hoito rasvaiselle iholle. Hoitoon voi hyvin yhdistää myös Timanttikuorinnan 15€ Hoidossa käytettävät Mary Cohr tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai lisättyjä hajusteita, tuottekehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita.Tuhkimohoito sopii kaikille ihotyypeille.


AGE  SIGNES  REVERSE- Ihon immuunipuolustusta vahvistava anti–age kasvohoito sekä käsihoito 75min/ 139€

Ainutlaatuinen hoitomenetelmä häivyttää näkyvästi ja pitkäkestoisesti ikääntymisen merkkejä (juonteita, veltostumista, pigmenttiläiskiä, kuivuutta ja sameutta). Hoito on kokonaisvaltainen: se hoitaa niin kasvoja, kaulaa, dekolteeta kuin kämmenselkiäkin.Näkyvästi ihoa kiinteyttävä ja kohottava kasvohoito. Tehokosteuttava hyaluronihappo-aktiiviaineyhdistelmä silottaa ryppyjä ja juonteita. Kasvot ovat näkyvästi kiinteämmät, piirteet kohoavat, rypyt tasoittuvat ja iho on kirkas.Hoito sisältää kasvojen, kaulan , decoltee alueen ja kämmenselkien käsittelyn.Hoidossa käytettävät Mary Cohr tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai lisättyjä hajusteita, tuottekehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita.Syväkosteuttava erikoishoito kaikille ihoille.Ihanteellinen hoito ikääntyneelle ja auringon vaurioittamalle iholle.

 

MULTI PURETE IHOA PUHDISTAVA JA TASAPAINOTTAVA HOITO + KASVOJEN ALUEEN MEKAANINEN PUHDISTUS  75min / 79€

Multi Purete syväpuhdistava erikoiskasvohoito Manuaalinen syväpuhdistava hoito, tasapainottaa ihon talineritystä, vähentää ihon kiiltelyä & rasvaisuutta. Supistaa ihohuokosia ja vähentää liiallista bakteerien kasvua.Hoitoon voi hyvin yhdistää myös Timanttikuorinnan 15€ Tuloksena on puhdas ja mattapintainen,tasaisen värinen ja tuntuinen iho,joka hehkuu terveyttä. Mary Cohr tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai lisättyjä hajusteita, tuottekehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita.Soveltuu erinomaisesti sekaiholle ja rasvaiselle iholle.

SCHRAMMEK GREEN PEEL KASVOHOIDOT

Ihotautien erikoislääkäri ja allergologi Christine Schrammek-Drusion yrttisyväkuorintamenetelmä on lääketieteellisesti kehitetty ja maailmanlaajuisesti tunnustettu biologinen syväkuorinta iholle.Menetelmä perustuu yli 20 erilaisesta yrtistä valmistettuun seokseen, ilman kemiallisia lisäaineita. Ainutlaatuinen kuorintamenetelmä ei myöskään ohenna ihoa, kuten agressiivisemmat hoidot voivat tehdä.Green Peel® -hoidot lisäävät ihon verenkiertoa ja saavat ihon tuottamaan uusia soluja sekä kollageenisäikeitä.

 

 

Green Peel Classic -hoito ennen/jälkeen kuvia

Hinnat sisältävät ALV 24 % ja ovat voimassa toistaiseksi, oikeus hinnanmuutoksiin pidetään.