Muut hoitopalvelut

KESTOVÄRJÄYKSET,  RIPSIEN KESTOTAIVUTUS , KULMA LAMINOINTI  JA MICROBLADING KULMAT
Kestovärjäys ripset ja kulmat+ muotoilu  35min  30€
Kestovärjäykset kasvohoidon yhteydessä  24€  Kestovärjäys kulmiin + muotoilu 30min  15€  kasvohoidossa 12€                            Kestovärjäys ripsiin  30min 15€  kasvohoidossa 12€

Kestomascara Rolly Queen +kulmien kestovärjäys ja muotoilu  60min  49€                                                Kestomascara Rolly Queen + kulmien laminointi  75min  89€   

Kestomaskarakäsittelyllä  saa väriä ja näyttävyyttä  omille ripsille.Mitään jatkeita omiin ripsiin ei laiteta vaan ripset päällystetään kestomaskaralla, joka kestää noin 3-4vk. Täysin vedenkestävä.Käsittelyä voisi kuvailla sanoilla; enemmän kuin pelkkä ripsien kestovärjäys, mutta luonnollisempi kuin ripsienpidennys. Plussana myös se, että et ole sidottu mihinkään säännöllisiin huoltoihin, vaan käsittely kuluu pikkuhiljaa ripsistä pois.Tämän palvelun voi loistavasti yhdistää Lash lift käsittelyyn, jolloin saavutetaan maksimi hyöty: kestotaivutuksen kaarevuus ja maskarakäsittelyn väri ja runsaus.

Kulmien laminointi  Rolly King  60min   59€                                                                                                       Kulmien laminointi Rolly King +ripsien kestovärjäys  60min  69€                                                      Laminoinnissa lopputulos luodaan täysin omista kulmakarvoista. Tekniikassa asetellaan omat kulmakarvat samansuuntaisesti niin, että ne näyttävät mahdollisimman tuuheilta ja siisteiltä. Karvat käsitellään permanenttiaineella ja kestovärillä, jonka jälkeen kulmat pitävät kauniin muodon ja näyttävät aiempaa huomattavasti runsaammilta.
Laminointi kestää kauniina noin kolme viikkoa, kulmaväri neljäkin viikkoa. Sen jälkeen väri alkaa haalistua ja laminoinnin vaikutus katoaa.

Ripsien kestotaivutus Lash lift   +kulmien kestovärjäys + muotoilu 75min   69€   

                Ripsien kestotaivutus Lash lift   +kulmien Rolly King laminointi   ja muotoilu  90min   109€

Haluatko ripsiisi kaarevuutta, paksuutta ja väriä? Lash lift on täydellinen vaihtoehto, jos et halua päivittäin taivuttaa ripsiäsi tai pitää ripsienpidennyksiä. Hoidossa tehdään kestotaivutus, ripsiä paksuntava käsittely ja kestovärjäys, joka täydennetään kiiltokäsittelyllä. Osioita voidaan myös jättää pois toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Vaikutus kestää ripsissä noin 6-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia.    Hoitoon varattu aika 90-105 min.

 

Kulmien Microblading kestopigmentointi+vahvistus  120min yht. 290€  

Sinulle joka haluat huolitellut, siistit ja ryhdikkäät kulmat helpottamaan arkea. Microblading kulmamuotoilussa väripigmenttiä laitetaan ihon pintakerroksen eli Epidermiksen ja Dermiksen väliin terällä, jossa on useita pieniä neuloja.

KAUANKO LOPPUTULOS KESTÄÄ ?  Pysyvyys on ihmisestä ja ihosta kiinni, aikuisella ohuella iholla väri pysyy paremmin kuin nuorella iholla, normaalilla iholla väri pysyy paremmin kuin rasvaisella iholla.Elintavat ja kuinka hoidat ihoa vaikuttavat myös pysyvyyteen.Realista on kuitenkin odottaa tuloksen pysyvän n.1 vuoden mutta voi kestää jopa 1.5 vuottakin pysyvyys on hyvin yksilöllistä!

ONKO TOIMENPIDE KIVULIAS ? Ensimmäiset viillot tehdään ilman puudutusta mikä tuntuu epämiellyttävältä. Kun kulmien raamit on saatu ikuistettua, toimenpide jatkuu puudutuksen kanssa.

TOIMENPITEEN JÄLKEEN: On tärkeää pitää iho puhtaana, eikä kulmia saa kosketella. Iho on myös hyvä suojata 5-7 päivän ajan.Kulmiin saattaa toimenpiteen jälkeen tulla rupea tai ne hilseilevät pikkuhiljaa liiallisen värin ulos. Hilseily/rupivaihe saattaa kestää  7-10 päivää.Täysin parantunut lopputulos näkyy n.4 viikon päästä jolloin pigmentti on asettunut ja mahdollista tehdä toinen käsittely eli vahvistukäsittely. Vahvistuksessa väriä lisätään sinne mistä se on liikaa lähtenyt, usein kulmien alkuosa ainakin joudutaan vahvistamaan.

 

Kestpigmentointi ripsirajaan, kulmiin ja huuliin on ihana tapa korostaa omaa luonnollista kauneutta. 

Kestopigmentointi on ripsirajausten kulmakarvojen  ja huulien korostamista väripigmentin avulla.   Kestopigmentointiväri haalistuu ja poistuu 2-5 vuoden kuluessa, ihotyypistä riippuen. Kestopigmentointi on hyvä ratkaisu, jos olet allerginen meikeille, koet meikkaamisen hankalaksi tai et voi käyttää meikkiä.  Se tarjoaa mahdollisuuden näyttää huolitellulta ja edustavalta myös ilman meikkiä, jopa urheillessasi. Kestopigmentointi helpottaa ja nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja.

Silmänrajaukset

Silmänrajaus aloitetaan asiakkaan kanssa valitulla värillä aivan ripsien tyvestä ohuella rajauksella. Rajausta voidaan leventää tarvittaessa. Silmänrajauksilla eli eye-linereilla parannetaan silmän muotoa, korostetaan silmien omaa väriä ja korjataan ripsettömyyttä tai harvoja ripsiä. Sopii myös henkilöille joilla on allergiaa kestoväreille.

Kulmakarvat

Omat kulmat korostetaan ja muotoillaan selkeään ja luonnolliseen muotoon, jatketaan lyhyitä kulmia tai rakennetaan uudet kulmakarvat esim. sairauden vuoksi kadonneiden tilalle. Kestopigmentoinnilla voidaan korjata kulmakarvattomuutta sekä tummentaa harvoja tai vaaleita karvoja. Kulmat voidaan parantaa muodoltaan ja mallilta sekä korjata epäsymmetriaa. Kestopigmentoinnilla saadaan aikaan lifting illuusio kulmakarvoja oikein muotoilemalla. Sopivia sävyjä on runsaasti vaaleimmista tummiin väreihin.  Sopii myös henkilöille joilla on allergiaa kestoväreille.

Huulet

Huulten pigmentointi vahvistaa huulten omia rajoja ja tarvittaessa voidaan korjata symmetriaa. Sopii erinomaisesti kapeille ja pienille huulille tai jos huulten raja on epätarkka. Pigmentointi parantaa ja kohottaa ilmettä sekä tuo huuliin täyteläisyyttä.

Huulten väritys

Huulten rajauksen yhteydessä voidaan myös värittää huulia. Värivalinta tehdään toiveidesi mukaan jolloin saadaan aikaan luonnollisen väriset huulet. Yhdessä rajauksella ja värityksellä saadaan paremmin aikaan toivottu tulos.

Pigmentoinnin aikana käytetään puudutetta ja lisätään tarpeen mukaan. Pigmentoinnissa käytetään yksittäispakattuja steriilipakattuja neuloja ja välineitä,värivalinnoissa pyritään luonnollisuuteen.

Kaunis lopputulos edellyttää kaksi pigmentointikertaa. Pigmentointi valmistuu 1. kerralla, mutta hintaan kuuluu vahvistuskerta, joka tehdään noin kahden kuukauden kuluttua 1. kerrasta. Näin saadaan parempi kesto pigmentoinnille.
Pigmentoidun  jälkihoito on  tärkeää kotona.

Kotihoito:

  • aluetta ei kastella vedellä 24h
  • meikkiä ja ihonhoitotuotteita tulee välttää noin viikon ajan käsittelyn jälkeen pigmentoiduilla alueilla
  • tulehdusvaaran ehkäisemiseksi ja värin pysyvyyden takaamiseksi sauna,uinti ja kova urheilu (hikoilu) on kielletty noin viikon ajan.
  • silmien rajausten yhteydessä saattaa esiintyä punoitusta ja turvotusta n.1-2 päivää
  • silmätulehduksen jälkeen kannattaa odottaa 2 viikkoa ennen pigmentointiin tuloa
  • kotihoitotuotteeksi suositellaan pigmentoinnin jälkihoitovoidetta käytettäväksi viikon ajan.

Kestopigmentoinnin rajoitukset:

Konsultoi tarvittaessa lääkärin ja kosmetologisi kanssa asiasta mikäli sinulla on: puudutusaineallergia, diabetes  (lääkärin lupa), verenvuototauti, syöt verenohennuslääkkeitä tai käytät kortisoonivalmisteita (lääkärin lupa), luovutat usein verta (ei mahdollista puoleen vuoteen pigmentoinnin jälkeen), kollageenia tai muita täyteaineita hoitoalueella (pigmentointi mahdollinen puolen vuoden jälkeen täyteainehoidosta), kuume tai kova flunssa tai muu tulehdus (ruusufinni, akne, herpes), atopia, epilepsia, hiv, hepatiitti, silmäluomen sairaudet (näärännäppy, luomen reunan tulehdus), sydänsairaudet.

Huomioi myös:

  • Pigmentointia ei tehdä alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaiselle.
  • Piilolinssien käyttö on hyvä lopettaa  1-2 viikkoa ennen käsittelyä ja antaa silmien rauhoittua n.viikon pigmentoinnin jälkeen
  • Raskaana olevalle ei suositella pigmentointeja
  • Ihon on oltava täysin terve pigmentoitavalla alueella.

 

UUDET PIGMENTOINNIT

Palvelu Hinta
Kulmakarva pigmentointi  2,5h 390 €
Eyeliner ylös  2h 350€
Eyeliner ylös + alas   2,5h 420€
Huultenrajaus+häivytys  2,5h 420€
Microblading kulmat 2h 290€

Hinnat sisältävät kaksi käsittelykertaa.

 

VANHOJEN  PIGMENTOINTIEN VAHVISTUS    
Palvelu Hinta
Kulmat 200 €
Eyeliner yläluomi 180 €
Eyeline ylös ja alas 210€
Huultenrajaus+häivytys 210€
Microblading vahvistus 6kk-12kk 140€

Hinnat sisältävät yhden käsittelykerran puudutuksineen. Pigmentointien mahdolliset lisäkäsittelykerrat  100€/ kerta

 MEIKKAUKSET                                                                                                                                                                    
Arkimeikki,valokuvameikki  60min. 40€      Juhlameikki,  iltameikki  75min    50€    
Häämeikki  90min. sis.irtoripset  90€      Irtorpsiet+ kiinnitys  10-15€

KORVIEN REI´ITYS  ja Blomdahl korvanapit   27€  

Blomdahl on kehittänyt lääketieteellisiä korvien ja nenän rei’ittämistapoja ja -koruja vuodesta 1985. Blomdahlin lääketieteellinen rei’itysmenetelmä on suunniteltu terveydenhuollon pääperiaatteiden mukaisesti.Reiän paikka merkitään, puhdistetaan ja laite kohdistetaan ja laukaistaan. Rei’itys tapahtuu valitsemallasi ensikorvakorulla. Korvakoru ja lukko ovat valmiiksi asetettuina steriiliin kasettiin.

Asiakkaan tulee käyttää rei’ityskorvakorua reiän koko parantumisajan, eli noin kuusi viikkoa, muuten infektioiden ja allergisten reaktioiden riski kasvaa. Jokaisessa Blomdahl Medicalin kasetissa on korvakorut, jotka on tarkoitettu ainoastaan rei’ityskorvakoruiksi ja käytettäväksi reiän parantumiseen saakka. Kaikki korvakorut on suunniteltu siten, että ne ovat mahdollisimman miellyttäviä käyttää.

 

reiityskuvat

Skin Candy karvanpoisto xylitolpohjaisella sokerilla
Ylähuuli+ leuka  30min  15€
Kulmakarvat+ylähuuli +leuka+posket  45min  30€
Kainalot  30 min  25€
Käsivarret  30 min  25€
Bikini  30min  25€
Sääret  45min  35€
Sääret +reidet  60min  50€                                                    Sokerointipaketti bikini+sääret+reidet+kainalot  90min  80€

Candying  karvanpoisto on ihoa hoitava koska massa kuori iholta kuolleen ihosolukon käsittelyn jälkeen iho on pehmeä,karvaton ja silkkinen. Candyingillä voidaan poistaa lyhyetkin karvat melko kivuttomasti ja niitä katkaisematta. Karvanpoisto tehdään  karvan kasvusuuntaan.  Kaikkiin Skin Candy massoihin on lisätty Xylitolia =Koivusokeria, parantamaan tuotteen käsiteltävyyttä sekä tehostamaan ihonhoitovaikutuksia. Xylitoli parantaa massan tarttuvuutta ihokarvaan tehden karvanpoistosta kivuttomampaa,helpompaa ja nopeampaa. Karvanpoisto ei ole koskaan ollut näin vaivatonta !

Huomioitavaa: Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointia, hoitopäivänä eikä hoitopäivää seuraavana päivänä
Hoidon jälkeen: Vältä saunaa ja hikoilua 12 tuntia. Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä samana päivänä deodorantin käyttöä. Muista suojata iho auringolta seuraavana päivänä sekä kosteuttaa ja kuoria ihoa säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet ihokarvat.

Lahjakortti
Mikä onkaan somiampaa kun saada henkilökohtainen lahja. Lahjakortilla onnistuu aina! Lahjakortti on voimassa ostopäivästä 6kk Lahjakortin voi ostaa rahasummalle, silloin saaja voi itse valita mieleisen hoidon tai tehdä tuoteostoksia.

Hinnat sisältävät ALV 24 % ja ovat voimassa toistaiseksi, oikeus hinnanmuutoksiin pidetään.