Somia Kauneushoidot

SKY-Kosmetologi Marjo Lagerstedt

SKY-kosmetologi on ihosi asiantuntija.

sky-logo

 

SOMIA SINULLE SUUNNITELTU KASVOHOITO 

Tässä kasvohoidossa hoidon kulku  suunnitellaan ihoanalyysin ja alkupuhdistuksen jälkeen. Kasvohoito tehdään ihon todelliset hoitotarpeet huomioiden.

Hoidon kulku: Alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, ihon lämmitys otsonihöyryllä joka parantaa pintaverenkiertoa, avaa ihohuokoset, rentouttaa kasvojen lihaksia ja puhdistaa ihon tehokkaasti, mekaaninen puhdistus,kulmanalueen  siistiminen, rentouttava imeytyshieronta tehoseerumilla, omat hoitonaamiot laitetaan myös herkille ja vaativille  ihoalueille silmänympäryksille ja kaulalle, hoito viimeistellään hoito-ja silmänympärysvoiteella, halutessa tehdään myös kevyt meikki.

90min / 79€

 

SOMIA BEAUTY KASVOJEN HEMMOTTELUHOITO

Somia Beauty kasvohoitoa suositellaan tehtäväksi kuukausihoitona, kasvojen,kaulan ja silmänympärysihon kauneuden ylläpitämiseen.

Hoidon kulku: Alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, ihon lämmitys otsonihöyryllä, mekaaninen puhdistus,  kulmanalueen  siistiminen, hoitoseerumin imeytys kevyellä hieronnalla, hoitava kasvonaamio,silmänympärys-ja hoitovoide, halutessa tehdään myös kevyt meikki.

75min / 69€    

SOMIA SINULLE SUUNNITELTU IHONPUHDISTUSHOITO    

Analyysin jälkeen suunnitellaan ihotyypille tehokkain puhdistushoito. Hoidon kulku: Alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, lämmitys otsonihöyryllä, mekaaninen puhdistus, kulmanalueen siistiminen, hoitoseerumi, ihotyypin mukainen naamio, hoito viimeistellään päivävoiteella ja silmänympärysvoiteella. Hoito suosit. teht.1-2 kert./kk   5 kerran sarjahoito 236€

75min / 59€

 

NUOREN IHONPUHDISTUSHOITO     

Hoidon kulku: Alkupuhdistus, epäpuhtaan ihon kuorinta, lämmitys otsonihöyryllä, mekaaninen tehopuhdistus,  epäpuhtaan ihon puhdistava naamio, hoitovoide.Ihonpuhdistushoitoa suosit. teht.2 kert./kk

Aknen syntyy kun talirauhasten eritys ja bakteerien määrä lisääntyvät ihossa. Talirauhasia tukkivat myös liikasarveistumisesta johtuva keratiinitulppa.Yhdessä nämä aiheuttavat tiehyeiden tukkeutumisen ja kroonisen tulehduksen. Aknen syntyyn vaikuttavat myös perinnölliset ja hormonaaliset syyt.        Hormonaaliset ehkäisy valmisteet,testosteroni, jotkut mielialalääkkee,tepilepsialääkkeet,anaboliset steroidit,tupakointi,liian rasvaiset voiteet voivat pahentaa aknea.

60min / 55€

 

SELÄN ALUEEN PUHDISTUSHOITO

Alkupuhdistus, selän ihon kuorinta tuotteella, ihon lämmitys otsonihöyryllä, hoitoa tehostava Ultraäänikuorinta, mekaaninen puhdistus, puhdistava ihonaamio, hoito viimeistellään rauhoittavalla hoitovoiteella.

60min / 55€

SOMIAKSI TIMANTTIKUORINNALLA

Timantti on kirkastava ja ihon pintaa tasoittava hoito.Timanttikuorinnalla vodaan hoitaa useita iho-ongelmia, ikääntymisen ja auringon aiheuttamista muutoksita aina akneen sekä erilaisiin arpiin. Kuorinnan ja imun yhteisvaikutus poistaa kuollutta solukkoa ihon pinnalta,puhdistaa ihohuokosia, stimuloi paikallista verenkiertoa ja lisää kollageeenituotantoa. Hoitomenetelmä on täysin kivuton eikä se hankaa tai ärsytä ihoa. Hoidon jälkeen  iho on kirkkaampi,kiinteämpi.

Hoidon kulku: Alkupuhdistus, timantilla kuoritaan kasvot-kaula-korvat, kasvojen lämmitys otsonihöyryllä, mekaaninen puhdistus, kulman alueen  siistiminen, hoitoseerumin imeytyshieronta, ihotyypin mukainen kasvonaamio, hoito viimeistellään hoitovoiteella ja silmänympnärysvoiteella, halutessa tehdään myös kevyt meikki.

90min / 79€

 

SOMIAKSI TIMANTTIKUORINNALLA + NEULATON MESOTERAPIA

Neulaton mesoterapia (elektroporaatio) auttaa hoitoaineiden imeytymisessä kudoksiin.Tehoaineet kuten kollgeeni,hyaluronihappo,kasviuutteet ym. saadaan imeytettyä ihon pintakerroksen läpi jolloin hoidolla voidaan tehokkaammin lieventää ikääntymisen merkkejä,stimuloida kollageenituotantoa,pienentää ihon pigmenttivirheitä ja tehostaa hoitoaineiden imeytymistä. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja on huomattavasti hellävaraisempi kuin mikroneulaukseen perustuva neulallinen mesoterapia Neulatonta mesoterapiaa käytetään erityisesti kasvojen herkkien alueiden hoitoon. Laitteen kanssa hoidossa käytetään erikosnaamiota,naamion kaikki hoitavat tehoaineet saadaan  imeytettyä. Hoidon lopuksi  käytettävällä  ihonhoitovalolla tehostetaan seerumeiden imeytymistä ja ihon luonnollista kollageenin tuotantoa.

Elektroporaatio on kemian Nobelilla 2003 palkittu esteettinen hoitomenetelmä, joka mahdollistaa aktiiviaineiden imeyttämisen ihoon erityisen magneettisen aallon avulla. Hoitoa ei voi tehdä jos kehoon on laitettu metalliosia tai jos sairastat syöpää, sydänsairauksia,sinulla on kuumetta tai jokin tarttuva tauti.

105min / 99€

 

 

 

SOMIAN PUHDISTAVA JA UUDISTAVA ULTRAÄÄNIKUORINTAHOITO

Ultraääni kuorintahoito on tehokas ja hellävarainen ihoa uudistava hoito. Kuorinta poistaa tehokkaasti kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet ihon pinnalta ja syvältä ihohuokosista sekä kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa.Ultraäänen värähtely vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja elvyttää verenkiertoa, nopeuttaa solujen uusiutumista, tasoittaa ihon pintakudosta ja pieniä juonteita sekä kirkastaa ihonväriä.

Hoidon kulku: Alkupuhdistus, ultraäänikuorinta, kasvojen  lämmitys otsoni höyryllä, mekaaninen puhdistus, kulmanalueen siistiminen, ultraäänilaitteella tehtävä hoitoserumin imeytys, hoitoa tehostava kasvohieronta, Mary Cohr Ice Lift kohottava ja kiinteyttävä erikoiskasvonaamio, hoito viimeistellään silmänympärys -ja hoitovoiteella, halutessa tehdään myös kevyt meikki.

90min / 79€

 

 

SOMIAN PUHDISTAVA  KUORINTAHOITO PÄÄNAHALLE  

KUORINTA EDESAUTTAA  HIUSTEN KASVUA  JA TEHOSTAA HOITOAINEIDEN VAIKUTUSTA Terveessä päänahassa kasvaa terve tukka. Hyvinvoiva päänahka myös edistää hiusten kasvua.Hoitotuotteista ei ole juuri iloa, jos ne eivät pääse perille asti. Kun päänahka on puhdas ja kuorittu, myös muut tuotteet pääsevät imeytymään paremmin.

Kuorintatuote,shampoo ja hiuspojaa hoitava naamio sisältäää  Ocimum Basilicum- uutetta joka on  luonnonmukainen tuoksultaan miedon yrttimäinen orgaaninen uute jota saadaan basilikasta. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että basilikauute vähentää huomattavasti hiustenlähtöä, vahvistaa ja suojaa päänahkaa, ehkäisee hilseen muodostumista ja tekee hiuksista paksummat ja terveemmät. Tuotteet eivät sis.synteettisiä väriaineita eikä silikonia. Kotiin basilikauuteshmpoo ja hoitoaine 75ml  yht.12€

60min / 55€        

                                                 

LISÄPALVELUT KASVOHOITOJEN YHTEYDESSÄ:

  • Eye Repair silmänympärysten tehohoito  30,00€
  • Kulmien kestovärjäys ja muotoilu 12,00€
  • Ripsien kestovärjäys 12,00€
  • Ripsien ja kulmien kestovärjäys  24,00€
  • Ylähuulen ja leuan sokerointi 15€
  • Kuorintahoito päänahalle 35€
  • Päänahan hieronta 15min  15€
  • Päänahan,kasvojen+ niskan hieronta 30min 25€
  • Aloe Vera lämminparafiininaamio käsille 20€   jaloille 20€
  • Silky kosteutushoitonaamio käsille 19€       jaloille 19€

 

 

INTIALAINEN  AYUERVEDINEN  KASVO-JA PÄÄHOITO-HIERONTA 

Onnellisuuteen ja rauhan tunteeseen tarvitsemme pään- ja mielen rentoutumista. Hoidossa käsitellään pää, kasvot, niskan ja hartioiden alue. Pään alueen verenkierto voi häiriintyä lihasjäänityksestä, kivuista sekä stressistä. Hieronta elvyttää pään alueen verenkiertoa rentouttaa pitkävaikutteisestikiihdyttää aineenvaihduntaa, kuona-aineiden poistuminen tehostuu.Hoidon aikana ja  sen jälkeen olo on miellyttävän rentoutunut, saatat jopa nukahtaa hieronnan aikana, hoidon vaikutukset kestävät  jopa 24-36 h koska hieronta  vapauttaa pysähtynyttä energiaa. Hieronnan  virkistävät ja samaan aikaan rauhoittavat vaikutukset ovat moninaiset. Pään hierominen vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa ja edistäen hiustenkasvua.  Hieronta  aktivoi myös silmien verenkiertoa, jolloin silmien lihaksisto rentoutuu ja rauhoittuu, katse kirkastuu ja väsymys vähenee.Hoito tehdään kotimaisilla Frantsilan luomuyrttitilan eteerisillä öljyillä. Hoito alkaa jalkojen kylvetyksellä. Hoitoa ei susitella: Jos meneillään syöpähoidot,kuumetila,tulehduksia,flunssa,verisuonitukoksia,aivojen verenkiertohäiriöitä,krapula, huumeiden- ja päihteidenvaikutus,raskausaikana, pitkälle edennyt dementia.

 60min / 55€           90min / 75€

 

SOMIAKSI KASVOT, KÄDET JA JALAT

Kattava kolmishoito jossa  kasvot hoidetaan kasvoanalyysin jälkeen ihotyypin mukaisilla Mary Cohr hoitotuotteilla,  jalkahoidossa keskitytään ongelmien poistoon, käsihoidossa ihoa  pehmentävään ja kynnet kaunistavaan  hoitoon. Hoito alkaa jalkahoidolla jatkunen käsihoitoon ja lopuksi saavat kasvot kaunistavan hoidon. Kasvohoito sisältää: Alkupuhdistustuksen,pehmentävän kuolleen ihosolukon poistavan  kuorinna  jos kasvojen iho on erityisen harmaa, rasvainen tai pintakuiva voit  valita hoitoon  myös 10€ timanttikuorinnan,  huokoset avaavan ja lämmittävän otsonihöyrytyksen,mekaanisen  puhdistuksen,kulmakarvojen siistimisen, kasvohieronna,ihotyypin muk.naamion  hoito viimeistellään silmänympärys-ja päivävoiteilla, halutessa kevyt meikki.   Kädet: kylvetys,kuorinta,kynsinauhojen hoito,kynsien leikkaus,lakkaus, pehmentävä käsinaamio,voide.   Jalat: kylvetys, kovettumien ja/tai  känsien poisto, kynsien leikkaus ja/tai ohennus, kynsinauhojen huolittelu lakkaus, rasvahieronta, voide.

165min / 149€

 

SOMIAN IHANAINEN LAUANTAI

Erinomaisen ihana ja hauska mahdollisuus viettää laatuaikaa parhaassa seurassa ja ottaa pieni irtiotto arjesta kauneuden parissa. Kauneuslauantaissa hoidamme itse kasvot,kädet ja jalat. Päivä huipentuu kun teemme  kasvoille meikin. Päivän aikana nautimme kahvia ja teetä kera pikkusuolaisen.

Suositellaan: Työkaverien kanssa virkistäytymispäiväksi, äiti-tytärpäiväksi, laatuaikaa siskojen kanssa, yllätyksenä polttaripäivään, syntymäpäivän viettoon.
Somian Ihanaiseen lauantaihin varaukset vain puhelimella.
2-6 henkilölle

n.180min   50€ / henkilö 

SINULLE SUUNNITELTU JALKAHOITO                                     

Varaa aika tähän kattavaan jalkahoitoon kun olet tulossa ihan ensimmäistä kertaa jalkahoitoon Somiaan ja myös silloin kun tarvitset kattavan hoidon jaloillesi.  Tämä jalkahoito tehdään jalkojesi  hoitotarpeet huomioiden. Hoito alkaa  lämmittävällä ja ihon pehmittävällä  jalkakylvyllä,  kovettumien ja/tai känsien poisto, kynsien leikkaus/ohennus/kynsinauhojen siistiminen. Kynnet kaunistava lakkaus, jalkavoide + kevyt  rasvahieronta.

75min / 59€

 

SOMIAN EMÄNNÄN  TAI  KOMIAN ISÄNNÄN JALKAHOITO

Tämä on jalkahoito jota suositellaan  3kk  välein tehtävänä jalkojen hyvinvointia ylläpitävänä hoitona, diabeetikoIlle suositellaan joka toinen kk. tehtavänä  jalkojen hyvinvointia ylläpitävänä hoitona. Lämmittävä jalkakylpy, kovettumien/känsien poisto, kynsien leikkaus /ohennus, jalkavoide,  tähän hoitoon voit valita  joko pehmventävän jalkakuorinnan tai  kynnet kaunistavat lakkaukset.

60min / 49€

SOMIA BEAUTY  JALKOJEN HEMMOTTELUHOITO

Varaa tämä jalkahoito kun jalkasi ovat väsyneet,turvonneet tai  huutavat todellista hoitoa. Hoito alkaa  ihoa pehmittävällä ja lämmittävällä jalkakylvyllä, ihoa hoitava jalan- ja säärenihon kuorinta, kynsien leikkaus/ohennus/viilaus,  poistetaan kovettumat ja känsät, rentouttava  rasvahieronta ja lopuksi vielä jalkavoide.

75min / 69€

 

JALKAHIERONTA

Hoito alkaa  lämmittävällä  jalkakylvyllä ja  pehmittävällä kuolleen ihosolukon poistavalla kuorinnalla

30min / 30€   60min / 50€

LÄMMIN PARAFIINIHOITO KÄSILLE JA JALOILLE 

Parafiini luovuttaa lämmön hitaasti ja lämmön hoitovaikutus ylettyy syvälle kudoksiin ja niveliin.Siksi se soveltuukin erinomaisesti  nivelreumaa ja lihasreunaa sairataville. Lisäksi Aloe veraa sisältävällä  parafiinilla on ihoa syväkosteuttava vaikutus.

Miten parafiinihoito tehdään? Hoidon aluksi kädet tai jalat kuoritaan kosteuttavalla kuorinta-aineella jotta hoitavat aineosat imeytyvät  iholle. Leikataan sormien ja varpaiden kynnet + huolitellaan kynsinauhat, poistetaan jaloista mahdolliset kovettumat, levitetään hoitoöljy  käsiin ja jalkoihin, ensimmäinen parafiinikerros levitetään siveltimellä, sitten kädet ja jalat upotetaan 3 kertaa lämpinään parafiinikylpyyn. Jähmettyessään parafiini muodostaa iholle ”kuoren”, jonka päälle laitetaan suojapussi ja lämpösuoja tehostamaan hoidon vaikutusta.

Parafiini saa vaikuttaa 20-25 min iholla. Poistetaan parafiinikuori kädeltä / jaloilta.Lopuksi tehdään käsille ja jaloille hieronta.

Huom! Parafiinihoitoa ei voi antaa, jos ihoalueella on ihottumaa,haavaumia,halkeamia,tulehduksia sekä jos on verenkiertoa heikentäviä verisuonisairauksia tai heikentynyt tunto raajoissa.

Kädet ja jalat  120min /95€  Kädet  60min /45€     Jalat  90min /65€

SOMIA EXPRESS JALOILLE + UV-GEELILAKKAUS VARPAISIIN

Tässä jalkahoidossa kaunistetaan varpaiden kynnet ja poistetaan jalan iholta pienet kovettumat. Lämmittävä jalkakylpy, kynsien leikkaus /ohennus, UV-Geelilakkaukset, jalkavoide.

90min / 65€              

SOMIAN JALAKAHOITO LAITOSKÄYNTI

Kauhavan alueella, muut alueet sop.muk. 55€ Jos asiakkaita on yhdellä käyntikerralla 2 tai useampi niin hinta on  45€ /henkilö

SOMIA BEAUTY  KÄSIEN HEMMOTTELUHOITO

Tämä on käsihoito jota suositellaan kun kädet huutavat kosteutta ja hemmottelua, Lämmittävä käsikylpy, pehmentävä ja kuolleen ihosolukon poistava kuorinta, kynsinauhojen hoito, kynsien leikkaus ja/tai viilaus, lakkaukset, SPA käsinaamio, hemmotteleva käsihieronta, käsivoide. Lisäpalveluna 19€ mahd.  saada jaloille ihanaa pehmeyttä Silky hoidolla, joka sis.  jalkakylvyn-kuorinnan-naamion-jalkavoiteen.

60min  / 49€

SOMIA EXPRESS  KÄSILLE  JA KYNSILLE

Tämä on  hoito, kun haluat että kätesi  ja kyntesi  ovat huolitellun  ja hoidetun näköiset.  Kuivakuorinta, kynsinauhojen siistiminen, kynsien leikkaus ja/viilaus, lakkaukset sormien kynsiin,kynsinauhaöljy, käsivoide. Erinomainen käsien kaunistushoito tehtäväksi kasvo tai  jalkahoidon yhteydessä.

45min / 35€

 

LÄMMINPARAFIININAAMIO KÄSILLE JA JALOILLE

Parafiini luovuttaa lämmön hitaasti ja lämmön hoitovaikutus ylettyy syvälle kudoksiin ja nivelin.Aloe veraa sisältävällä  parafiinilla on ihoa syväkosteuttava vaikutus.Kädet ja jalat kuoritaan kosteuttavalla kuorinta-aineella, levitetään hoitoöljy käsiin ja jalkoihin.Ensimmäinen parafiinikerros laitetan siveltimellä käsien ja jalkojeniholle, sitten kädet ja jalat upotetaan 3 kertaa lämpinään parafiinikylpyyn. Jähmettyessään parafiini muodostaa iholle ”kuoren”, jonka päälle laitetaan suojapussi ja lämpösuoja tehostamaan hoitovaikutusta.

Parafiini saa vaikuttaa 20 minuuttia. vaikutusajan jälkeen poistetaan parafiini käsistä ja jaloista.Lopuksi tehdään käsille ja jaloille hieronta.

Huom! Parafiinihoitoa ei voi antaa, jos ihoalueella on ihottumaa,haavaumia,halkeamia,tulehduksia sekä jos on verenkiertoa heikentäviä verisuonisairauksia tai heikentynyt tunto raajoissa.

Kädet ja jalat  75 min /55€    Kädet  45min /30€    Jalat  45min /30€     Toisen hoidon tai kasvohoidon tai vartalohoidon yhteydessä : 20€/jalat  20€/kädet  40€ kädet ja jalat

 

 

       

LAKKAUKSET  SORMIEN KYNNET
Leikkaus ja/tai viilaus, kynsinauhojen huolittelu, lakkaukset  kynsiin, ranskalainen +5€

Kynsilakka  30min 20-25 €                      UV-Geelilakka  60min 40€                      UV-Geelilakka Ranskalainen 45 €               UV-Geelilakan poisto 3omin  25€    Vanhojen lakkauksien poisto + uudet UV-Geelilakkaukset 55€

 

 

ORLY  FX  GEELIRAKENNEKYNNET

Kauniit kynnet ovat joka naisen perusoikeus,Orly geelikynnet tehdään turvallisella ja hajuttomalla geelillä. Geelikynsien huoltoväli on 3-4 vk.Huollossa lyhennetään,muotoillaan ja täytetään kynnen kasvukohdat.Laitetaan uudet geelikerrokset ja värilakkaukset.

Uudet Orly rakennekynnet värilakkauksella 75€  Ranskalainen lakkaus 80€  135min                             Omien  kynsien vahvistus geelillä +värilakkaukset 55€ Ranskalainen 60€  120min                    Rakennekynsien huolto 64€  3-4 viikon kuluttua   75min Ranskalainen +5€   90min  Rakenekynsien poisto 40€  60min   

LAKKAUKSET VARPAIDEN KYNNET

Leikkaus ja/tai viilaus,kynsinauhojen siistiminen,lakkaukset varpaiden kynsiin, ranskalainen kärki +5€

30min 20-25 € kynsilakka    60min 40-45€ UV-Geelilakka

Hinnat sisältävät ALV 24 % ja ovat voimassa toistaiseksi, oikeus hinnanmuutoksiin pidetään.