Somia Kauneushoidot

SKY-Kosmetologi Marjo Lagerstedt

SKY-kosmetologi on ihosi asiantuntija.

sky-logo

 

SOMIA SINULLE SUUNNITELTU KASVOHOITO 

Tässä hoidossa suunnitellaan hoidon kulku ihoanalyysin jälkeen ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Alkupuhdistus, kuorinta, kasvojen lämmitys höyryllä,mekaaninen puhdistus,kulmien siistiminen,ihana hemmotteleva kasvohieronta ihotyypinmukaisilla tuotteella,hoitonaamio, silmänympärys-ja päivävoiteet, halutessa vielä kevyt meikki. Kun ihminen on saanut nauttia hemmottelevasta ja hoitavasta kasvohodosta , sanotaan, että hän hehkuu,se ei ole vain sanonta sillä tyytyväisyys ja hyvä olo lisäävät ihon heleyttä. Hoidossa käytettävät Mary Cohr tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai lisättyjä hajusteita, tuottekehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita. Sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille.

90min / 79€

Mary Cohr | Tuotesarjat | Pisara kauneutta

SOMIAN EMÄNNÄN IHANA KASVOHOITO

Ota Somia hetki itsellesi ja rentoudu. Kasvohieronta tekee hyvää sielulle ja iholle. Se hoitaa, poistaa väsymyksen merkkejä ja saa aineenvaihdunnan käytiin sekä elvytetää väsynyttä ihoa ja tasapainotetaan ihon kosteutta. Somia Beauty kasvohoitoa suositellaan tehtäväksi kuukausihoitona, kasvojen,kaulan ja silmänympärysihon kauneuden ylläpitämiseen. Hoidon kulku: Alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, ihon lämmitys höyryllä, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, hoitoseerumin imeytys hieronnalla, kasvonaamio,silmänympärys-ja hoitovoide, halutessa tehdään myös kevyt meikki.Hoidossa käytettävät Mary Cohr tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai lisättyjä hajusteita, tuottekehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita.Sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille.

60min / 59€    

SOMIAN HEHKU KUIVAN IHON HOITO

Kuivan ja uupuneen ihon elvyttävä kasvohoito. Hoidossa iho palautetaan sen luonnolliseen rytmiin, kosteus viipyy ihollasi pitkään. HEHKU kasvohoito kosteuttaa ja rauhoittaa ihosi, stimuloi solujen aineenvaihduntaa sekä estää ihon kuivumista. Tuloksena saat kauniin ja elastisen ihon, joka näyttää kuulaalta ja hyvinvoivalta. Kosteuttava kasvohoito sopii hienosti kaikille ihotyypeille. Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta, kasvojen lämmitys höyryllä,kulmien siistiminen, hoidossa kasvoille laitetaan kosteutava gollageeni-hyaluron kangasnaamio, namion hoitavien aineosien teho maksimidaan Catio Vital lämpönaamion avulla. Naamion 20min vaikutusaikana käsille tehdään pehmentävä rasvahieronta. Hoidon lopuksi kasvoihin imeytetään loput naamion hoitoeliksiirit sekä laitetaan hoitovoiteet kasvoille ja silmänympärysiholle . Sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille.

75min / 79€

Mary Cohr | Tuotesarjat | Pisara kauneutta

SOMIAN SÄIHKE STRESSAANTUNEEN IHON HOITO

Stressaantuneen ihmisen iho on samea ja silmänympärykset tummat,heleys on hävinnyt. Kun ihminen on stressaantunut, hän alkaa erittää stressihormoni kortisolia. Stressaantuneen iho voi punoittaa ja ärtyä. Jos ihmisellä on geneettinen taipumus atopiaan tai rosaceaan eli ruusufinniin, se voi puhjeta pitkittyneen stressin seurauksena.Kosmetiikasta saatu c-vitamiini on tehokas pika-apu stressaajan iholle: se imeytyy suoraan ihoon, heleyttää ja kirkastaa.Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta, kasvojen lämmitys höyryllä,kulmien siistiminen, Ice lifth naamio jonka hoitavien aineosien imeytymistä tehostetaan Jadekivellä tehtävällä hieronnalla.teho perustuu geelin väsymyksen merkkejä hävittävään ”jääkuutio”- ja juonteita silottavaan kohotusvaikutukseen. laitetaan hoitovoiteet kasvoille ja silmänympärysiholle . Sopii erinomaisesti väsyneelle ja stressaantuneelle iholle.

75min / 69€

Pisara Kauneutta EKO | Pisara kauneutta

 

 

 IHONPUHDISTUS NUORELLE SEKÄ EPÄPUHTAALLE JA RASVAISELLE IHOLLE

Hoidossa keskitytään ihon mekaaniseen syväpuhdistukseen. Epäpuhtaudet saavat kyytiä kun iho sekä kuoritaan että mekaanisesti syväpuhdistetaan huolellisesti. Tule silloin kun ihosi tarvitsee syväpuhdistusta Hoidon kulku: Alkupuhdistus, epäpuhtaan ihon kuorinta, kasvojen ihon lämmitys höyryllä, mekaaninen tehopuhdistus,  epäpuhtaan ihon puhdistava naamio, hoitovoide.Ihonpuhdistushoitoa suosit. teht.2 kert./kk Aknen syntyy kun talirauhasten eritys ja bakteerien määrä lisääntyvät ihossa. Hoidossa käytettävät Mary Cohr tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai lisättyjä hajusteita, tuottekehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita.Sopii erinomaisesti epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle.

60min / 59€

 

SELÄN ALUEEN PUHDISTUSHOITO

Alkupuhdistus, selänihon kuorinta tuotteella +Ultraäänellä, ihon lämmitys höyryllä,mekaaninen puhdistus, puhdistava ihonaamio, hoito viimeistellään rauhoittavalla hoitovoiteella.Hoidossa käytettävät Mary Cohr tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai lisättyjä hajusteita, tuottekehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita.Sopii erinomaisesti epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle.

60min/ 59€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SOMIAN KIRKASTAVA  JA UUDISTAVA  TIMANTTIHIONTA

Kun ihosi kaipaa kirkkautta ja heleyttä, timanttihionta uudistaa, puhdistaa ja tasoittaa ihoa. Hoito kuorii hellävaraisesti ihon pinnan, jolloin hoitoaineiden imeytyminen helpottuu. Hyvien hoitotulosten ansiosta hoito sopii erityisesti puhdistettavalle, ikääntyvälle, iholle jossa epäpäpuhtauksia, arpia, pigmenttihäiriöitä tai juonteita. Timantti on kirkastava ja tasoittava kuorintahoito. Alkupuhdistus, ihohuokoset avaava lämmittävä höyrytys, tehokas ja kirkastava timanttihionta, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, hoitoseerumin imeytys kevyellä hieronnalla, hoitava kasvonaamio, timanttihoito viimeistellään päivävoiteella ja silmänympärysvoiteella, halutessa tehdään myös kevyt meikki.Hoidossa käytettävät Mary Cohr tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai lisättyjä hajusteita, tuottekehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita. Sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille.

90min / 79€


SOMIAN KOSTEUTAVA JA ELVYTTÄVÄ ULTRAÄÄNIHOITO

Tehokosteutushoito iholle. Ultraääni-imeytys saa tehoaineet imeytymään ihoon helpommin, tehokkaammin ja syvemmälle ihon pintakerrokseen. Hoito rauhoittaa ihoa ja virkistää ihon mikroverenkiertoa parantaen ihon omaa väriä Ultraääni kuorintahoito on tehokas ja hellävarainen hoito joka puhdistaa tukkeumia ja epäpuhtauksia sekä kirkastaa, elvyttää,kosteuttaa ja  kiinteyttää elotonta ihoa. Kuorinta poistaa tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihoa vaurioittamatta tai ärsyttämättä. Ultraäänen värähtely vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, nopeuttaa solujen uusiutumista, tasoittaa ihon pintakudosta ja pieniä juonteita sekä kirkastaa ihonväriä.Hoidossa käytettävät Mary Cohr tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai lisättyjä hajusteita, tuottekehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita. Sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille.

90min / 79€

dermaroller

CLINICCARE MIKRONEULAUS UUDISTAVA JA KIINTEYTTÄVÄ AIKUISEN IHON HOITO

Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen jotka stimuloivat uudistamaan ja korjaamaan ihoa turvallisesti.Mikroneulauksella on sekä pinnallinen että syvällisempi vaikutus. Kun ihon pintaan tehdään pieniä reikiä, kosmetiikka imeytyy paremmin. Ihon pintakerrokseen saadaan siis vietyä kosteutta ja suojaavia antioksidantteja eli vitamiineja tehokkaammin kuin ilman rei’itystä. Kun taas syvemmälle ihoon eli dermikseen aiheutetaan neulalla hallittu mikrohaava, iho alkaa korjata itseään ja tuottaa lisää kollageenia sekä elastiinia. Tämä kiinteyttää ja täyteläistää ikääntyvää ihoa. Sitä ei siis vaurioiteta pysyvästi vaan lähinnä ”herätellään” toimimaan vilkkaammin. Mikroneulaus tehoaa moneen iho-ongelmaan, mutta parhaan hyödyn saa ikääntyvä iho. Neulaus auttaa silottamaan ryppyjä ja arpia sekä poistamaan pigmenttiläiskiä. Hoito myös supistaa ikääntyessä usein laajenevia ihohuokosia ja helpottaa couperosaa eli punoitusta. Hoidon kulku:Entsyymikuorinta, neulauskäsittely, aktiiviseerumi ja kollageeninaamio,hoitovoide. . Mikroneulauksen jälkeen ei tarvitse toteuttaa monimutkaista jälkihoitoa, eikä toipuminen vie kuin hetken. Toimenpiteen jälkeen kasvot voivat punoittaa noin vuorokauden verran. Seuraavana päivänä kasvot voi jo pestä normaaliin tapaan.Suositus 6 kerran sarjahoitoa, hoitoa suositellaan tehtäväksi 2-4 viikon välein. Kahden viikon välein suoritettuna sarjahoito tuottaa ihanteellisemman ja pitkäaikaisimman tuloksen.  Kuten kaikissa kollageenistimuloinneissa jokainen hoitokerta saa aikaan suuremman hoitotuloksen. 6 kerran Sarjahoito  Kasvot 530€.  Kasvot+ kaula 580€.     Kasvot+kaula+decollette 630€ hinta sis. henkilökohtaisen mikroneulausrullan.  Halutessa on mahd. tehdä iholle pintapuudutus +25€

Mihin mikroneulausta suositellaan?

 • ikääntyneelle iholle (juonteet ja rypyt, ”harakanvarpaat” silmäkulmissa)
 • auringon vaurioittamalle iholle (hyperpigmentaatio eli ”maksaläiskät”)
 • arvet (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet)
 • ihon elävöittämiseen ja tasoittamiseen
 • aktiiviaineiden ihoon viemiseen

 

Mitkä ovat mikroneulauksen vasta-aiheet?

 • Akuutit sairaudet ja infektiot
 • Tulehdukset iholla
 • Syöpä ja kasvaimet
 • Sädehoidot, solusalpaajahoidot
 • Verenohennuslääkitys
 • Diabetes
 • Verenpainetauti
 • Hemofilia eli verenvuototauti
 • Herpes
 • Raskaus
 • Aurinkokeratoosi
 • Skleroderma
 • Rosacea
 • Neurodermatiitti eli raapimisen myötä paksuuntunut iho
 • Psoriasis tai ekseema
 • Arpikeloiditaipumus
 • Yliherkkä tai rikkinäinen iho

Kasvot 60min / 110€    (+30€ mikroneulausrulla)

Kasvot ja kaula 75min / 120€   (+30€ mikroneulausrulla)

Kasvot,kaula ja decollette  90min/130€    (+30€ mikroneulausrulla)

   

                                                 

LISÄPALVELUT KASVOHOITOJEN YHTEYDESSÄ:

 • Eye Repair silmänympärysten tehohoito  35,00€
 • Kulmien kestovärjäys ja muotoilu 12,00€
 • Ripsien kestovärjäys 12,00€
 • Ripsien ja kulmien kestovärjäys  24,00€
 • Ylähuulen ja leuan sokerointi 15
 • Päänahan hieronta 15min  15€
 • Päänahan + niskan hieronta 30min  25€
 • Aloe Vera lämminparafiininaamio käsille 20€   jaloille 20€
 • Silky kosteutushoitonaamio käsille 19€     jaloille 19€

 

 

INTIALAINEN  AYUERVEDINEN  KASVO-JA PÄÄHOITO-HIERONTA 

Onnellisuuteen ja rauhan tunteeseen tarvitsemme pään- ja mielen rentoutumista. Hoidossa käsitellään pää, kasvot, niskan ja hartioiden alue. Pään alueen verenkierto voi häiriintyä lihasjäänityksestä, kivuista sekä stressistä. Hieronta elvyttää pään alueen verenkiertoa rentouttaa pitkävaikutteisestikiihdyttää aineenvaihduntaa, kuona-aineiden poistuminen tehostuu.Hoidon aikana ja  sen jälkeen olo on miellyttävän rentoutunut, saatat jopa nukahtaa hieronnan aikana, hoidon vaikutukset kestävät  jopa 24-36 h koska hieronta  vapauttaa pysähtynyttä energiaa. Hieronnan  virkistävät ja samaan aikaan rauhoittavat vaikutukset ovat moninaiset. Pään hierominen vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa ja edistäen hiustenkasvua.  Hieronta  aktivoi myös silmien verenkiertoa, jolloin silmien lihaksisto rentoutuu ja rauhoittuu, katse kirkastuu ja väsymys vähenee.Hoito tehdään kotimaisilla Frantsilan luomuyrttitilan eteerisillä öljyillä. Hoito alkaa jalkojen kylvetyksellä. Hoitoa ei susitella: Jos meneillään syöpähoidot,kuumetila,tulehduksia,flunssa,verisuonitukoksia,aivojen verenkiertohäiriöitä,krapula, huumeiden- ja päihteidenvaikutus,raskausaikana, pitkälle edennyt dementia.

 60min / 55€       

 90min / 80€       

60min Kasvot+pää +15min jalat/ 70€ 

60min Kasvot+pää+ 30min jalat /85€

 

 

                  SOMIAN  IHANAT  HOITOPAKETIT

SOMIAN EMÄNNÄN  TAI KOMIAN ISÄNNÄN KASVOHOITO + KÄSIHOITO

Ota Somia hetki itsellesi ja rentoudu. Kasvohieronta tekee hyvää sielulle ja iholle,hieronta hoitaa saa aineenvaihdunnan käyntiin, elvyttää väsynyttä ihoa sekä tasapainottaa ihon kosteutta. Kasvot hoidetaan jokaisen ihotyypin mukaisilla Mary Cohr hoitotuotteilla, jalkahoidossa keskitytään ongelmien poistoon. KASVOHOITO: Ihonpuhdistus tuotteella tehtävä alkupuhdistus,ihotyypin mukainen kasvojen ,kaulan ja decollettealueen kuorinta, huokoset avaava ja lämmittävä kasvojenalueen höyrytys,tarvittaessa mekaaninen puhdistus,kulmakarvojen siistiminen, kasvohieronta, ihotyypin mukainen hoitonaamio, kasvohoito viimeistellään silmänympärys-ja päivävoiteilla. KÄSIHOITO: Kylvetys, kuorinta, kynsinauhojen hoito, kynsien siistiminen, kynnet kaunistavat lakkaukset, käsinaamio, hieronta, voide.

105min / 98€

 

SOMIAN EMÄNNÄN  TAI KOMIAN ISÄNNÄN KASVOHOITO + JALKAHOITO

Ota Somia hetki itsellesi ja rentoudu. Kasvohieronta tekee hyvää sielulle ja iholle,hieronta hoitaa saa aineenvaihdunnan käyntiin, elvyttää väsynyttä ihoa sekä tasapainottaa ihon kosteutta. Kasvot hoidetaan jokaisen ihotyypin mukaisilla Mary Cohr hoitotuotteilla, jalkahoidossa keskitytään ongelmien poistoon. KASVOHOITO: Ihonpuhdistus tuotteella tehtävä alkupuhdistus,ihotyypin mukainen kasvojen ,kaulan ja decollettealueen kuorinta, huokoset avaava ja lämmittävä kasvojenalueen höyrytys,tarvittaessa mekaaninen puhdistus,kulmakarvojen siistiminen, kasvohieronta, ihotyypin mukainen hoitonaamio, kasvohoito viimeistellään silmänympärys-ja päivävoiteilla. JALKAHOITO: Lämmittävä jalkakylpy, kovettumien/känsien poisto, kynsien leikkaus/tarvittaessa myös ohennus, varpaan kynnet kaunistavat lakkaukset,jalkojen kevyt hieronta ja vielä ihana jalkavoide.

120min / 108€

 

SOMIAN EMÄNNÄN  TAI KOMIAN ISÄNNÄN JALKAHOITO + KÄSIHOITO

JALKAHOITO: Lämmittävä jalkakylpy, kovettumien/känsien poisto, kynsien leikkaus /ohennus, kynnet kaunistavat lakkaukset, öljyhieronta, jalkavoide. KÄSIHOITO: Kylvetys, kuorinta, kynsinauhojen hoito, kynsien siistiminen, kynnet kaunistavat  lakkaukset, käsinaamio, hieronta, voide.

105min / 98€

 

SOMIAN EMÄNNÄN KASVOHOITO + KÄSIHOITO +JALKAHOITO

Ota Somia hetki itsellesi ja rentoudu. Kasvohieronta tekee hyvää sielulle ja iholle,hieronta hoitaa saa aineenvaihdunnan käyntiin, elvyttää väsynyttä ihoa sekä tasapainottaa ihon kosteutta. Kasvot hoidetaan jokaisen ihotyypin mukaisilla Mary Cohr hoitotuotteilla, jalkahoidossa keskitytään ongelmien poistoon. KASVOHOITO: Ihonpuhdistus tuotteella tehtävä alkupuhdistus,ihotyypin mukainen kasvojen ,kaulan ja decollettealueen kuorinta, huokoset avaava ja lämmittävä kasvojenalueen höyrytys,tarvittaessa mekaaninen puhdistus,kulmakarvojen siistiminen, kasvohieronta, ihotyypin mukainen hoitonaamio, kasvohoito viimeistellään silmänympärys-ja päivävoiteilla. KÄSIHOITO: Kylvetys, kuorinta, kynsinauhojen hoito, kynsien siistiminen, lakkaus, käsinaamio, hieronta, voide.   JALKAHOITO: Kylvetys, kovettumien ja/tai  känsien poisto, kynsien leikkaus ja/tai ohennus, kynsinauhojen huolittelu, lakkaus, kevyt rasvahieronta, jalkavoide.

150min / 148€

 

SOMIAN IHANA  LÄMMIN PARAFIININAAMIO KÄSILLE  JA  JALOILLE + 20 min. PÄÄNALUEEN HIERONTA

Lämmin Parafiininaamio saa vaikuttaa 25min. Naamion vaikuttaessa päänalue saa mielen rentouttavan hieronnan. Hoidon kulku: Käsien jalkojen ihoa  pehmentävä mineraalisuola kuorinta, lämmin parafiininaamiot käsille ja jaloille , päänalueen rentouttava hieronta, hoidon lopuksi käsiin ja jalkoihin  hierotaan ihana voide ja kynsiin kynsinauhaöljy. Parafiini luovuttaa lämmön hitaasti ja vaikutus ylettyy syvälle kudoksiin ja niveliin.Siksi se soveltuukin erinomaisesti nivelreumaa tai lihasreunaa sairataville sekä atooppiselle iholle. Lisäksi Aloe Veraa sisältävällä parafiinilla on ihoa kosteuttava ja ravitseva vaikutus.

75min / 59€

SOMIAN IHANAINEN LAUANTAI

Erinomaisen ihana ja hauska mahdollisuus viettää laatuaikaa parhaassa seurassa ja ottaa pieni irtiotto arjesta kauneuden parissa. Kauneuslauantaissa hoidamme itse kasvot,kädet ja jalat. Päivä huipentuu kun teemme  kasvoille meikin. Päivän aikana nautimme kahvia ja teetä kera pikkusuolaisen.

Suositellaan: Työkaverien kanssa virkistäytymispäiväksi, äiti-tytärpäiväksi, laatuaikaa siskojen kanssa, yllätyksenä polttaripäivään, syntymäpäivän viettoon.
Somian Ihanaiseen lauantaihin varaukset vain puhelimella.
2-6 henkilölle

n.180min   50€ / henkilö 

SINULLE SUUNNITELTU JALKAHOITO                                     

Varaa aika tähän kattavaan jalkahoitoon kun olet tulossa ihan ensimmäistä kertaa jalkahoitoon Somiaan ja myös silloin kun tarvitset kattavan hoidon jaloillesi.  Tämä jalkahoito tehdään jalkojesi  hoitotarpeet huomioiden. Hoito alkaa  lämmittävällä ja ihon pehmittävällä  jalkakylvyllä,  kovettumien ja/tai känsien poisto, kynsien leikkaus/ohennus/kynsinauhojen siistiminen. Kynnet kaunistava lakkaus, jalkavoide + kevyt  rasvahieronta.

75min / 59€

 

SOMIAN EMÄNNÄN  TAI  KOMIAN ISÄNNÄN JALKAHOITO

Tämä on jalkahoito jota suositellaan  3kk  välein tehtävänä jalkojen hyvinvointia ylläpitävänä hoitona, diabeetikoIlle suositellaan joka toinen kk. tehtavänä  jalkojen hyvinvointia ylläpitävänä hoitona. Lämmittävä jalkakylpy, kovettumien/känsien poisto, kynsien leikkaus /ohennus, jalkavoide,  tähän hoitoon voit valita  joko pehmventävän jalkakuorinnan tai  kynnet kaunistavat lakkaukset.

60min / 49€

SOMIA BEAUTY  JALKOJEN HEMMOTTELUHOITO

Varaa tämä jalkahoito kun jalkasi ovat väsyneet,turvonneet tai  huutavat todellista hoitoa. Hoito alkaa  ihoa pehmittävällä ja lämmittävällä jalkakylvyllä, ihoa hoitava jalan- ja säärenihon kuorinta, kynsien leikkaus/ohennus/viilaus,  poistetaan kovettumat ja känsät, rentouttava  rasvahieronta ja lopuksi vielä jalkavoide.

75min / 69€

 

JALKAHIERONTA

Hoito alkaa  lämmittävällä  jalkakylvyllä ja  pehmittävällä kuolleen ihosolukon poistavalla kuorinnalla

30min / 30€   60min / 50€

LÄMMIN PARAFIINIHOITO KÄSILLE JA JALOILLE 

Parafiini luovuttaa lämmön hitaasti ja lämmön hoitovaikutus ylettyy syvälle kudoksiin ja niveliin.Siksi se soveltuukin erinomaisesti  nivelreumaa ja lihasreunaa sairataville. Lisäksi Aloe veraa sisältävällä  parafiinilla on ihoa syväkosteuttava vaikutus.

Miten parafiinihoito tehdään? Hoidon aluksi kädet tai jalat kuoritaan kosteuttavalla kuorinta-aineella jotta hoitavat aineosat imeytyvät  iholle. Leikataan sormien ja varpaiden kynnet + huolitellaan kynsinauhat, poistetaan jaloista mahdolliset kovettumat, levitetään hoitoöljy  käsiin ja jalkoihin, ensimmäinen parafiinikerros levitetään siveltimellä, sitten kädet ja jalat upotetaan 3 kertaa lämpinään parafiinikylpyyn. Jähmettyessään parafiini muodostaa iholle ”kuoren”, jonka päälle laitetaan suojapussi ja lämpösuoja tehostamaan hoidon vaikutusta.

Parafiini saa vaikuttaa 20-25 min iholla. Poistetaan parafiinikuori kädeltä / jaloilta.Lopuksi tehdään käsille ja jaloille hieronta.

Huom! Parafiinihoitoa ei voi antaa, jos ihoalueella on ihottumaa,haavaumia,halkeamia,tulehduksia sekä jos on verenkiertoa heikentäviä verisuonisairauksia tai heikentynyt tunto raajoissa.

Kädet ja jalat  120min /95€  Kädet  60min /45€     Jalat  90min /65€

SOMIA EXPRESS JALOILLE + UV-GEELILAKKAUS VARPAISIIN

Tässä jalkahoidossa kaunistetaan varpaiden kynnet ja poistetaan jalan iholta pienet kovettumat. Lämmittävä jalkakylpy, kynsien leikkaus /ohennus, UV-Geelilakkaukset, jalkavoide.

90min / 75€              

SOMIAN JALAKAHOITO LAITOSKÄYNTI

Kauhavan alueella, muut alueet sop.muk. 55€ Jos asiakkaita on yhdellä käyntikerralla 2 tai useampi niin hinta on  45€ /henkilö

SOMIAN EMÄNNÄN KÄSIHOITO

Tämä on käsihoito jota suositellaan kun kädet huutavat kosteutta ja pehmentävää hoitoa.Hoidon kulku: Käsien ihon pehmentävä mineraalisuola kuorinta, lämmittävä käsikylpy, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, hoitolakka tai värilakka,ihoa ravitseva käsinaamio,  hoidon lopuksi käsiin hierotaan ihana voide ja kynsiin kynsinauhaöljy.

45min / 39€

SOMIAN  EMÄNNÄN IHANA KÄSIHOITO +  15 min.PÄÄNALUEEN HIERONTA

Tämä on käsihoito jota suositellaan kun kädet huutavat kosteutta ja pehmentävää hoitoa sekä mieli rentoutumista. Käsinaamio saa vaikuttaa 20min. Naamion vaikuttaessa päänalue saa mielen rentouttavan hieronnan.Hoidon kulku: Käsien ihon pehmentävä mineraalisuola kuorinta, lämmittävä käsikylpy, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, hoitolakka tai värilakka,ihoa ravitseva käsinaamio, päänalueen rentouttava hieronta, hoidon lopuksi käsiin hierotaan ihana voide ja kynsiin kynsinauhaöljy.

60min / 49€

 

LÄMMINPARAFIININAAMIO KÄSILLE JA JALOILLE

Parafiini luovuttaa lämmön hitaasti ja lämmön hoitovaikutus ylettyy syvälle kudoksiin ja nivelin.Aloe veraa sisältävällä  parafiinilla on ihoa syväkosteuttava vaikutus.Kädet ja jalat kuoritaan kosteuttavalla kuorinta-aineella, levitetään hoitoöljy käsiin ja jalkoihin.Ensimmäinen parafiinikerros laitetan siveltimellä käsien ja jalkojeniholle, sitten kädet ja jalat upotetaan 3 kertaa lämpinään parafiinikylpyyn. Jähmettyessään parafiini muodostaa iholle ”kuoren”, jonka päälle laitetaan suojapussi ja lämpösuoja tehostamaan hoitovaikutusta.

Parafiini saa vaikuttaa 20 minuuttia. vaikutusajan jälkeen poistetaan parafiini käsistä ja jaloista.Lopuksi tehdään käsille ja jaloille  rentouttava hieronta.

Huom! Parafiinihoitoa ei voi antaa, jos ihoalueella on ihottumaa,haavaumia,halkeamia,tulehduksia sekä jos on verenkiertoa heikentäviä verisuonisairauksia tai heikentynyt tunto raajoissa.

Kädet ja jalat  75 min /60€    Kädet  45min /35€    Jalat  45min /35€

 

 

       

LAKKAUKSET  SORMIEN KYNNET

SolarGel kynsilakka  30min 29 €(+5€ ranskalaisella kärjellä)

 UV-Geelilakka  60min 49€ ranskalaisella kärjellä 54€

UV-Geelilakan poisto 3omin  25€   

Vanhojen lakkauksien poisto + uudet UV-Geelilakkaukset 65€

Rakennekynsien poisto 40€  60min   

LAKKAUKSET VARPAIDEN KYNNET

30min 20-25 € kynsilakka    60min 49€ -54€ UV-Geelilakka

Hinnat sisältävät ALV 24 % ja ovat voimassa toistaiseksi, oikeus hinnanmuutoksiin pidetään.