Vartalohoidot

KUUMAKIVIHIERONTA YLÄVARTALOLLE  60min   50€              

KUUMAKIVIHIERONTA YLÄVARTALOLLE  60min´+ KASVO-JA PÄÄHIERONTA   30min   75€

KUUMAKIVIHIERONTA  KOKOVARTALOLLE  90min  75€

KUUMAKIVIHIERONTA  KOKOVARTALOLLE 90min + KASVO-JA PÄÄHIERONTA   30min  90€

Lämpöisillä hierontakivillä tehtävä vartalohieronta joka muistuttaa otteiltaan klassista hierontaa. Kuumakivihieronta lievittää tehokkaasti lihasjännityksiä, parantaen verenkiertoa  aktivoiden  myöskin nestekiertoa. Hieronta poistaa tehokkaasti kudoksiin kertynyttä ylimääräistä nestettä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Lämpimillä  kivillä hierottaessa vaikutus ulottuu kudoksessa aina 3cm syvyyteen asti, johtuen kiven luovuttamasta lämmöstä kudosta manipuloitaessa.. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta mutta vaikutukset ovat käsin tehtävää syväkudoshierontaa tehokkaammat. Kuumakivihieronta käy todella hyvin rentoutusta hakevalle,mutta on samalla paljon enemmän kuin pelkkä ”hyvänolonhoito”. Hoito alkaa ihon kuivakuorinnalla ja kasvot pyyhitään Micellairevedellä.

LÄMMIN BAMBUKEPPIHIERONTA YLÄVARTALOLLE  60min   50€              

LÄMMIN BAMBUKEPPIHIERONTA YLÄVARTALOLLE  60min´+ KASVO-JA PÄÄHIERONTA   30min   75€

LÄMMIN BAMBUKEPPIHIERONTA  KOKOVARTALOLLE  90min  75€

LÄMMIN BAMBUKEPPIHIERONTA  KOKOVARTALOLLE 90min + KASVO-JA PÄÄHIERONTA   30min  90€

Bambukeppihieronta tehdään miellyttävän lämpimillä bambukepeillä. Hieronnassa käsitellään koko vartalo jalkapohjista kaularankaan saakka. Hieronta laukaisee lempeästi lihasjännityksiä aina syviä lihaksia myöten.Bambukeppihieronta on rentouttavaa ja sopii erinomaisesti tehtäväksi ennen pitkää lentoa sillä hieronta vilkastuttaa todella tehokkaasti kehon aineenvaihduntaa. Hoito alkaa vartalon kuivakuorinnalla ja kasvot pyyhitään Micellairevedellä. Lämmin bambukeppihieronta on hieronnoista rentouttavin sekä hemmottelevin, jota suositellaan  kun haluaa unohta arjen ja vain nauttia lämpimästä hieronnasta.

KOKOVARTALOHIERONTA YLÄVARTALOLLE  60min   50€              

KOKOVARTALOHIERONTA YLÄVARTALOLLE  60min´+ KASVO-JA PÄÄHIERONTA   30min   75€

KOKOVARTALOHIERONTA  90min  75€

KOKOVARTALOHIERONTA 90min + KASVO-JA PÄÄHIERONTA   30min  90€

Tämä hieronta on erinomainen kehon konaisvaltaiseen rentoutumiseen ja mielen nautiskeluun. Hieronta tehdään klassisen hieronnan liikkeillä,hieronta ei ole urheiluhierontaa. Hoito alkaa vartalo kuivakuorinnalla ja kasvot pyyhitään Micellairevedellä.

 

VITA LIBERATA  SUIHKURUSKETUS 

Vita Liberatan perustaja (2003)  Alyson Hogg halusi luoda rusketussarjan, joka on luonnollinen, tuoksuton ja sisältää vain puhtaita orgaanisia raaka-aineita. Vita Liberatan tavoitteena on tarjota parempia vaihtoehtoja auringonotolle syrjäyttäen samalla negatiivisia mielikuvia, joita liitetään itseruskettaviin tuotteisiin. Luonnolliset ja hoitavat uutteet ovat avainasemassa Vita Liberatan tuotteissa. Suihkurusketuksen sävy määräytyy oman ihon sävyn mukaan, jolloin lopputulos on aina luonnollinen – ei koskaan oranssi!  Ruskettava aine levitetään hienojakoisella suihkepyssyllä, lopputulos on todella tasainen.Iholla ei saa olla voiteita, tai hajusteita. Suihkun kautta siis! Ennen suikurusketusta ihon kuivat kohdat suojataan suojavoiteella, jotta lopputulos on  tasainen. Rusketusainetta levitetään  koko vartalolle ja kasvoihin, tuloksena on kauttaaltaan tasainen ja luonnollinen.Rusketusaine on samaa, kuin itseruskettavissa tuotteissa, mutta vain paljon  vahvempaa. Rusketus kestää ihotyypistä riippuen 1-2 viikkoa kestoon vaikuttaa miten paljon hikoilet, peseydyt ja saunot.

Vita Liberatan ruskettava aine on hajusteeton, sisältää 80% luomuraaka-aineita ja koostumus hoitaa ihoa.

Ennen rusketukseen tuloa ja kotihoidossa on hyvä huomioida seuraavat asiat:

  • Kuori ja kosteuta ihosi huolellisesti 1-2 vrk ennen rusketusta, niin saat tasaisen lopputuloksen
  • Säärikarvat on suositeltavaa poistaa noin 1-2 vrk ennen rusketusta
  • Anna ihon kuivua rauhassa ennen kuin pukeudut.
  • Koska väri alkaa kehittyä 1–2 tunnissa ja ”valmistuu” noin 8 tunnin kuluttua. Vältä suihkua, uimista sekä hikoilua vähintään 5 tunnin ajan.
  • Muista ihon huolellinen kosteutus  kotona  käsittelyn jälkeen.

30min / 38€  Koko vartalo                     lisäpalveluna  vartalon kuorinta +10€   

 

 

  

Hinnat sisältävät ALV 24 % ja ovat voimassa toistaiseksi, oikeus hinnanmuutoksiin pidetään.