Vartalohoidot

KUUMAKIVIHIERONTA YLÄVARTALOLLE  60min   55€              

KUUMAKIVIHIERONTA  KOKOVARTALOLLE  90min  75€

Lämpöisillä hierontakivillä tehtävä vartalohieronta joka muistuttaa otteiltaan klassista hierontaa. Kuumakivihieronta lievittää tehokkaasti lihasjännityksiä, parantaen verenkiertoa  aktivoiden  myöskin nestekiertoa. Hieronta poistaa tehokkaasti kudoksiin kertynyttä ylimääräistä nestettä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Lämpimillä  kivillä hierottaessa vaikutus ulottuu kudoksessa aina 3cm syvyyteen asti, johtuen kiven luovuttamasta lämmöstä kudosta manipuloitaessa.. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta mutta vaikutukset ovat käsin tehtävää syväkudoshierontaa tehokkaammat. Kuumakivihieronta käy todella hyvin rentoutusta hakevalle,mutta on samalla paljon enemmän kuin pelkkä ”hyvänolonhoito”. Hoito alkaa ihon kuivakuorinnalla ja kasvot pyyhitään Micellairevedellä.

LÄMMIN BAMBUKEPPIHIERONTA YLÄVARTALOLLE  60min   55€              

LÄMMIN BAMBUKEPPIHIERONTA  KOKOVARTALOLLE  90min  75€

Bambukeppihieronta tehdään miellyttävän lämpimillä bambukepeillä. Hieronnassa käsitellään koko vartalo jalkapohjista kaularankaan saakka. Hieronta laukaisee lempeästi lihasjännityksiä aina syviä lihaksia myöten.Bambukeppihieronta on rentouttavaa ja sopii erinomaisesti tehtäväksi ennen pitkää lentoa sillä hieronta vilkastuttaa todella tehokkaasti kehon aineenvaihduntaa. Hoito alkaa vartalon kuivakuorinnalla ja kasvot pyyhitään Micellairevedellä. Lämmin bambukeppihieronta on hieronnoista rentouttavin sekä hemmottelevin, jota suositellaan  kun haluaa unohtaa arjen ja vain nauttia lämpimästä hieronnasta.

Bellabaci -imukuppihieronta

Tämä hierontamenetelmä käyttää öljyvoiteita ja käsin puristettavia, silikonista tehtyjä Bellabaci-kuppeja, joilla luodaan imua ihon pintaan. Liikuttamalla kuppeja tietynlaisiin suuntiin, imeytetään hoitoöljyvoiteet ihoon. Öljyvoiteet sisältävät eteeriset öljyt sekoitettuina neitsytkookosöljyyn.

Hidastava ja rentouttava hieronta, se yhdistää syväkudoshieronnan, aromahieronnan ja lymfahieronnan. Imukuppihierontaa on mahdollista suorittaa kokovartalolle ja kasvoille.

Imukuppihieronnan vaikutukset:

 • Hieronta poistaa ylimääräisiä nesteitä ja toksiineja, löysentää kiinni kasvaneita kudoksia, nostaa sidekudosta ja tuo verta tukkeutuneille lihaksille ja iholle
 • Puhdistaa verta
 • Parantaa nestekiertoa
 • Sillä on myönteinen vaikutus lihasjännitykseen, niskapattiaan, ristiselkäongelmiin, poistaa kipua, rentouttaa
 • Myönteinen vaikutus selluliittiin – poistaa ylimääräistä kuonoa, vahvistaa verenkieroa, parantaa imunestekiertoa, sidekudos pehmenee ja muuttuu elastisemmaksi, appelsiini-iho tasoittuu
 • Myönteinen vaikutus raskausarpiin – pehmentää arpikudosta, lisää ihon joustavuutta
 • Parantaa verenkiertoa ja ihon joustavuutta, parantaa ihon väriä, stimuloi fibroblastien toimintaa

Imukuppihieronta ei sovi:

 • Heikkokuntoisille asiakkaille
 • Korkeasta verenpaineesta kärsiville
 • Raskaana oleville(1-3kk)
 • Suonikohjusta kärsiville
 • Diabeteksesta kärsiville
 • Verenohennuslääkityksella oleville
 • Välilevyn pullistumasta tai siirtymästä kärsiville
 • Syöpä sairastuvillle
 • Phlebitis- verisuonitulehdus sairastuville

YLÄVARTALON RENTOUTTAVA HIERONTA  hierotaan myös kasvot ja hiuspohja  60min   55€           

KOKOVARTALON RENTOUTTAVA HIERONTA  hierotaan myös kasvot ja hiuspohja 90min  75€

Tämä hieronta on erinomainen kehon konaisvaltaiseen rentoutumiseen ja mielen nautiskeluun. Hieronta tehdään klassisen hieronnan liikkeillä,hieronta ei ole urheiluhierontaa. Hoito alkaa vartalo kuivakuorinnalla ja kasvot pyyhitään Micellairevedellä.

 

VITA LIBERATA  SUIHKURUSKETUS 

Vita Liberatan perustaja (2003)  Alyson Hogg halusi luoda rusketussarjan, joka on luonnollinen, tuoksuton ja sisältää vain puhtaita orgaanisia raaka-aineita. Vita Liberatan tavoitteena on tarjota parempia vaihtoehtoja auringonotolle syrjäyttäen samalla negatiivisia mielikuvia, joita liitetään itseruskettaviin tuotteisiin. Luonnolliset ja hoitavat uutteet ovat avainasemassa Vita Liberatan tuotteissa. Suihkurusketuksen sävy määräytyy oman ihon sävyn mukaan, jolloin lopputulos on aina luonnollinen – ei koskaan oranssi!  Ruskettava aine levitetään hienojakoisella suihkepyssyllä, lopputulos on todella tasainen.Iholla ei saa olla voiteita, tai hajusteita. Suihkun kautta siis! Ennen suikurusketusta ihon kuivat kohdat suojataan suojavoiteella, jotta lopputulos on  tasainen. Rusketusainetta levitetään  koko vartalolle ja kasvoihin, tuloksena on kauttaaltaan tasainen ja luonnollinen.Rusketusaine on samaa, kuin itseruskettavissa tuotteissa, mutta vain paljon  vahvempaa. Rusketus kestää ihotyypistä riippuen 1-2 viikkoa kestoon vaikuttaa miten paljon hikoilet, peseydyt ja saunot.

Vita Liberatan ruskettava aine on hajusteeton, sisältää 80% luomuraaka-aineita ja koostumus hoitaa ihoa.

Ennen rusketukseen tuloa ja kotihoidossa on hyvä huomioida seuraavat asiat:

 • Kuori ja kosteuta ihosi huolellisesti 1-2 vrk ennen rusketusta, niin saat tasaisen lopputuloksen
 • Säärikarvat on suositeltavaa poistaa noin 1-2 vrk ennen rusketusta
 • Anna ihon kuivua rauhassa ennen kuin pukeudut.
 • Koska väri alkaa kehittyä 1–2 tunnissa ja ”valmistuu” noin 8 tunnin kuluttua. Vältä suihkua, uimista sekä hikoilua vähintään 5 tunnin ajan.
 • Muista ihon huolellinen kosteutus  kotona  käsittelyn jälkeen.

30min / 38€  Koko vartalo                     lisäpalveluna  vartalon kuorinta +10€   

 

 

  

Hinnat sisältävät ALV 24 % ja ovat voimassa toistaiseksi, oikeus hinnanmuutoksiin pidetään.