Tuotesarjat

MARY COHR

Laadukas Ranskalainen ammattikosmetiikkasarja MARY COHR ammattikosmetiikka on ranskan myydyin aromaterapiaan perustuva hoitolakosmetiikkasarja jonka innovatiiviset ja ylelliset tuotteet ovat myynnissä jo yli 55 maassa. MARY COHR hoitolana voin tarjota asiakkailleni laadukkaat tutkitusti toimivat ihonhoitotuotteet kaikille ihotyypeille sekä hemmottelevia käsin tehtäviä hoitoja että tehokkaita laitehoitoja kasvoille ja vartalolle. MARY COHR valikoimiin kuuluu yli 90 tuotetta. MARY COHR ammattikosmetiikassa yhdistyvät puhtaat luonnolliset raaka-aineet että kauneudenhoitoalan viimeisimmät innovaatiot. Laadukkaiden MARY COHR ihonhoitotuotteiden takana pitkä kehitys-ja tutkimustyö ja ne valmistetaan tiukkojen laatusertifikaattien mukaisesti huippumodernissa tuotantolaitoksessa. Tuotteissa ja hoidoissa hyödynnetään eteerisiä öljyjä,joiden tehokkaat aktiiviaineet hoitavat ihoa ja tuoksut virkistää mieltä. Luonnollisiin kasviuutteisiin ja öljyihin perustuva MARY COHR ammattikosmetiikka on valmistettu mahdollisimman luonnonmukaisesti ilman geenimanipulaatiota,barabeeneja tai mineraaliöljyjä. MARY COHRILLE on yhtenä harvoista kosmetiikkavalmistajista maailmassa myönnetty ISO 22716 ja ISO 14001 sertifioinnit osoituksena tuotteiden valmistuksen erittäin korkeasta laadusta.
www.marycohr.fi

 

GREEN PEEL®  on Christine Schrammekin yli 60 vuotta sitten kehittämä alkuperäinen  yrttisyväkuorintahoito joka auttaa iho-ongelmista kärsiviä ihmisiä saavuttamaan puhtaan ja terveen ihon. Tänä päivänä GREEN PEEL® yrttisyväkuorintaa tekevät sertifioidut kosmetologit ja lääkärit yli 50 maassa ympäri maailmaa. Yrttiseoksen erilaiset annostelumäärät mahdollistavat yksilölliset hoitomenetelmät, jotka räätälöidään henkilökohtaisesti asiakkaan ihon kunnon ja hoitotavoitteiden mukaan.

Lukuisia palkintoja saavuttanut hoitomenetelmä voitti jälleen ensimmäisen palkinnon BEAUTY FORUM Reader’s Choice -palkinnon kategoriassa ongelmaiho hieman ennen sen 60. syntymäpäivää.
Yli 70 000 äänellä kunnioitettiin ja palkittiin suosituin ihonhoitomenetelmä kauneudenhoitoalalla. Myös Suomessa GREEN PEEL® -yrttisyväkuorinta palkittiin upeasti SKY-lehden Lajinsa paras 2017-tunnustuksella. Miten mahtava 60-vuotislahja uudistetulle GREEN PEEL® yrttisyväkuorinta -hoitomenetelmälle!

MASTERS COLORS

Laadukas Ranskalainen meikkisarja. MASTERS COLRS tuotevalikoima on luotu erityisesti kauneushoitoloiden tarpeita vastaavaksi. Meikit ovat miellyttäviä, helppokäyttöisiä, runsaspigmenttisiä ja monipuolisia MASTERS COLORSIN meikeillä on ihana loihtia asiakkaan kasvoille hoidon jälkeen kevyt ehostus tai kestävä juhlameikki. MASTERS COLORS meikit valmistetaan Ranskassa noudattaen korkeita standardeja ja meikkejä myydään vain kauneushoitoloissa. Meikkituotteet sisältävät runsaasti aktiivisia ihonhoidollisia aineosia kuten Aloe Veraa, Shea voita ja aitoa silkkiä. Tutkitut ja turvalliset MASTERS COLORS meikit eivät sisällä mineraaliöljyjä tai parabeeneja. MASTERS COLORS meikkisarjaan kuuluu laaja valikoima kestäviä meikkipohjia, runsaspigmenttisiä silmä ja huulimeikkejä sekä laadukkaita manikyyrituotteita.
www.masterscolors.com

FRANTSILA

Frantsilan Luomuyrttitila on yksi Suomen suurimpia yrttien luomuviljelijöitä. Frantsila myös jalostaa yrtit itse tuotteiksi ja yrityksen valikoimiin lukeutuu yli 200 korkealaatuista yrttivalmistetta. Frantsila pyrkii luonnonmukaisen yrttiviljelyn, luonnonmukaisten yrttituotteiden ja koulutuksen kautta edistämään ihmisten fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia ja kasvua tasapainossa luonnon kanssa.
www.frantsila.com