Kauneushoitola Somia

Kasvoille

SOMIA SINULLE SUUNNITELTU KASVOHOITO

Tässä hoidossa suunnitellaan hoidon kulku ihoanalyysin jälkeen ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Alkupuhdistus, kuorinta, kasvojen lämmitys höyryllä,mekaaninen puhdistus,kulmien siistiminen,ihana hemmotteleva kasvohieronta ihotyypinmukaisilla tuotteilla,hoitonaamio, silmänympärys-ja päivävoiteet, halutessa vielä kevyt meikki. Kun ihminen on saanut nauttia hemmottelevasta ja hoitavasta kasvohoidosta , sanotaan, että hän hehkuu,se ei ole vain sanonta sillä tyytyväisyys ja hyvä olo lisäävät ihon heleyttä. Hoidossa käytettävät Mary Cohr tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai lisättyjä hajusteita, tuottekehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita. Sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille.

79€ / 90min

SOMIAN EMÄNNÄN/ISÄNNÄN IHANA KASVOHOITO

Ota Somia hetki itsellesi ja rentoudu. Kasvohieronta tekee hyvää sielulle ja iholle. Se hoitaa, poistaa väsymyksen merkkejä ja saa aineenvaihdunnan käytiin sekä elvyttää väsynyttä ihoa ja tasapainotetaan ihon kosteutta. Somia Beauty kasvohoitoa suositellaan tehtäväksi kuukausihoitona, kasvojen, kaulan ja silmänympärysihon kauneuden ylläpitämiseen. Hoidon kulku: Alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, ihon lämmitys höyryllä, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, hoitoseerumin imeytys hieronnalla, kasvonaamio,silmänympärys-ja hoitovoide, halutessa tehdään myös kevyt meikki.Hoidossa käytettävät Mary Cohr tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai lisättyjä hajusteita, tuottekehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita.Sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille.

69€ / 75min

SOMIAN KOSTEUTAVA JA ELVYTTÄVÄ ULTRAÄÄNIHOITO

Tehokosteutushoito iholle. Ultraääni-imeytys saa tehoaineet imeytymään ihoon helpommin, tehokkaammin ja syvemmälle ihon pintakerrokseen. Hoito rauhoittaa ihoa ja virkistää ihon mikroverenkiertoa parantaen ihon omaa väriä Ultraääni kuorintahoito on tehokas ja hellävarainen hoito joka puhdistaa tukkeumia ja epäpuhtauksia sekä kirkastaa, elvyttää,kosteuttaa ja kiinteyttää elotonta ihoa. Kuorinta poistaa tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihoa vaurioittamatta tai ärsyttämättä. Ultraäänen värähtely vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, nopeuttaa solujen uusiutumista, tasoittaa ihon pintakudosta ja pieniä juonteita sekä kirkastaa ihonväriä. Hoidossa käytettävät Mary Cohr tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai lisättyjä hajusteita, tuotekehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita. Sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille.

89€ / 90min

IHONPUHDISTUSHOITO NUORELLE, EPÄPUHTAALLE JA RASVAISELLE IHOLLE

Hoidossa keskitytään ihon mekaaniseen syväpuhdistukseen. Epäpuhtaudet saavat kyytiä kun iho sekä kuoritaan että mekaanisesti syvä puhdistetaan huolellisesti. Tule silloin kun ihosi tarvitsee syväpuhdistusta Hoidon kulku: Alkupuhdistus, epäpuhtaan ihon kuorinta, kasvojen ihon lämmitys höyryllä, mekaaninen tehopuhdistus, epäpuhtaan ihon puhdistava naamio, hoitovoide.Ihonpuhdistushoitoa suosit. teht.2 kert./kk Aknen syntyy kun talirauhasten eritys ja bakteerien määrä lisääntyvät ihossa. Hoidossa käytettävät Mary Cohr tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai lisättyjä hajusteita, tuotekehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita. Sopii erinomaisesti epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle.

65€ / 60min

INTIALAINEN AYUERVEDINEN KASVO-JA PÄÄHOITO-HIERONTA

Onnellisuuteen ja rauhan tunteeseen tarvitsemme pään- ja mielen rentoutumista. Hoidossa käsitellään pää, kasvot, niskan ja hartioiden alue. Pään alueen verenkierto voi häiriintyä lihasjäänityksestä, kivuista sekä stressistä. Hieronta elvyttää pään alueen verenkiertoa rentouttaa pitkävaikutteisestikiihdyttää aineenvaihduntaa, kuona-aineiden poistuminen tehostuu.Hoidon aikana ja sen jälkeen olo on miellyttävän rentoutunut, saatat jopa nukahtaa hieronnan aikana, hoidon vaikutukset kestävät jopa 24-36 h koska hieronta vapauttaa pysähtynyttä energiaa. Hieronnan virkistävät ja samaan aikaan rauhoittavat vaikutukset ovat moninaiset. Pään hierominen vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa ja edistäen hiustenkasvua. Hieronta aktivoi myös silmien verenkiertoa, jolloin silmien lihaksisto rentoutuu ja rauhoittuu, katse kirkastuu ja väsymys vähenee.Hoito tehdään kotimaisilla Frantsilan luomuyrttitilan eteerisillä öljyillä. Hoito alkaa jalkojen kylvetyksellä. Hoitoa ei susitella: Jos meneillään syöpähoidot,kuumetila,tulehduksia,flunssa,verisuonitukoksia,aivojen verenkiertohäiriöitä,krapula, huumeiden- ja päihteidenvaikutus,raskausaikana, pitkälle edennyt dementia.

KASVOT + PÄÄ 60€ / 60min

KASVOT+PÄÄ+JALKATERÄT 75€ / 75min

KASVOT+PÄÄ+JALKATERÄT 90€ / 90min

SÄIHKETTÄ KASVOILLE TUOTEKUORINTA + C-VITAMIININAAMIO

35€ / 30min

SOMIAN KIRKASTAVA JA UUDISTAVA TIMANTTIHIONTA

89€ / 90min