Kauneushoitola Somia

MARY COHR KASVOHOIDOT

Nopea, kivuton ja edullinen vaihtoehto esteettiselle lääketieteelle

MARY COHRIN CATIOVITAL-LAITEHOIDOT tarjoavat nopean kivuttoman ja edullisen vaihtoehdon esteettiselle lääketieteelle. Toisiaan täydentävät CATIOVITAL YOUTH ja LIFTING nuorentavat kasvoja tehokkaasti. CATIOVITAL hoidot tehdään ainutlaatuisella patentoidulla CELLULAR ENERGY laitteella. Hoidossa hyödynnetään sekä lämpöenergian että dynaamisen ionisaation tarjoamia mahdollisuuksia, niillä saadaan kasvatettua ihosolujen energiatasoja ja muutokset ihossa NÄKYVÄT!

MARY COHR LAITEHOIDOT

CATIOVITAL YOUTH KAKSOISIONISAATIO: SYVÄPUHDISTAVA JA KORJAAVAHOITO

Puhdistavampi kuin ihonpuhdistus hoitavampi kuin kasvohoito! Lämpönaamio parantaa ihosolujen toimintaa,poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja parantaa aktiiviaineiden imeytymistä ihoon. Lämpönaamion jälkeen imeytetään antioksidantit,kasviuutteet ja hedelmähapot ihoon. Lopuksi kasvo-kaula-decoltee hierota, eteerisillä öljyillä. Hoito viimeistellään naamiolla hoitotuotteilla. Hoidossa käytettävät Mary Cohr tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai lisättyjä hajusteita, tuottekehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita.Soveltuu erinomaisesti sekaiholle ja rasvaiselle iholle.

109€ / 90min

MARY COHR CATIOVITAL LIFT MIKROVIRTA KIINTEYTTÄVÄ KASVOHOITO

Kasvojen nuoruuden ylläpitäminen edellyttää lihasten stimulointia, joka elvyttää niiden toimintaa ja kohottaa kasvojen piirteitä. Catiovital Lifting – hoito on kehitelty vastaamaan juuri näihin tarpeisiin. Hoidon ensimmäisessä vaiheessa kasvojen lymfanestekierto aktivoidaan. Tämän jälkeen suoritetaan kasvolihasten stimulointi ns. ”kasvojumppa”. Hoidon jälkeen kasvojen piirteet ovat kohonneet ja selvästi nuorekkaammat!

Paras hoitotulos saavutetaan intensiivisenä sarjahoitona 2x/vko/6-10 kertahoitoa.

Veitsetön kasvojenkohotus! Patentoitu hoitomenetelmä!

109€ / 90min

MARY COHR MANUAALISET HOIDOT

DERMO-PEELINGHOITO: KIRKASTAVA TUHKIMOHOITO

Hedelmähappohoito on kirkastava ja uudistava joka kuorii, uudistaa ja antaa kasvojen iholle uutta eloa sekä nuorentaa ja vaalentaa auringon tuomia pigmenttiläiskiä. Iho kirkastuu ja rypyt madaltuvat. Tehoaine on Glygoolihappo joka on ihotautilääkäreiden käyttämä, molekyylkooltaan hyvin pieni ja siksi se pystyy tunkeutumaan syvälle ihoon vähentäen ryppyjä. Glygoolihappo auttaa irrottamaan kuolleita ihosoluja. Hoidon jälkeen uusien solujen synty aktivoituu ja mikä hienointa väsynyt ja eloton iho herää eloon.Erinomainen hoito rasvaiselle iholle. Hoitoon voi hyvin yhdistää myös Timanttikuorinnan 15€ Hoidossa käytettävät Mary Cohr tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai lisättyjä hajusteita, tuottekehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita.Tuhkimohoito sopii kaikille ihotyypeille.

89€ / 75min

AGE SIGNES REVERSE- Ihon immuunipuolustusta vahvistava anti–age kasvo-ja käsihoito

Ainutlaatuinen hoitomenetelmä häivyttää näkyvästi ja pitkäkestoisesti ikääntymisen merkkejä (juonteita, veltostumista, pigmenttiläiskiä, kuivuutta ja sameutta). Hoito on kokonaisvaltainen: se hoitaa niin kasvoja, kaulaa, dekolteeta kuin kämmenselkiäkin.Näkyvästi ihoa kiinteyttävä ja kohottava kasvohoito. Tehokosteuttava hyaluronihappo-aktiiviaineyhdistelmä silottaa ryppyjä ja juonteita. Kasvot ovat näkyvästi kiinteämmät, piirteet kohoavat, rypyt tasoittuvat ja iho on kirkas.Hoito sisältää kasvojen, kaulan , decoltee alueen ja kämmenselkien käsittelyn.Hoidossa käytettävät Mary Cohr tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai lisättyjä hajusteita, tuottekehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita.Syväkosteuttava erikoishoito kaikille ihoille.Ihanteellinen hoito ikääntyneelle ja auringon vaurioittamalle iholle.

139€ / 90min

MULTI PURETE IHOA PUHDISTAVA JA TASAPAINOTTAVA HOITO + KASVOJEN ALUEEN MEKAANINEN PUHDISTUS

Multi Purete syväpuhdistava erikoiskasvohoito Manuaalinen syväpuhdistava hoito, tasapainottaa ihon talineritystä, vähentää ihon kiiltelyä & rasvaisuutta. Supistaa ihohuokosia ja vähentää liiallista bakteerien kasvua.Hoitoon voi hyvin yhdistää myös Timanttikuorinnan 15€ Tuloksena on puhdas ja mattapintainen,tasaisen värinen ja tuntuinen iho,joka hehkuu terveyttä. Mary Cohr tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai lisättyjä hajusteita, tuottekehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita.Soveltuu erinomaisesti sekaiholle ja rasvaiselle iholle.

79€ / 75min