Kauneushoitola Somia

Ripset & Kulmat

GOLDEN EYE KESTOPIGMENTOINTI

Golden eye kestopigmentointi ripsirajaan, kulmiin ja huuliin on ihana tapa korostaa omaa luonnollista kauneutta. Kestopigmentointi on ripsirajausten kulmakarvojen ja huulien korostamista väripigmentin avulla. Kestopigmentointiväri haalistuu ja poistuu 2-5 vuoden kuluessa, ihotyypistä riippuen. Kestopigmentointi on hyvä ratkaisu, jos olet allerginen meikeille, koet meikkaamisen hankalaksi tai et voi käyttää meikkiä. Se tarjoaa mahdollisuuden näyttää huolitellulta ja edustavalta myös ilman meikkiä, jopa urheillessasi. Kestopigmentointi helpottaa ja nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja.
Silmänrajaus aloitetaan asiakkaan kanssa valitulla värillä aivan ripsien tyvestä ohuella rajauksella. Rajausta voidaan leventää tarvittaessa. Silmänrajauksilla eli eye-linereilla parannetaan silmän muotoa, korostetaan silmien omaa väriä ja korjataan ripsettömyyttä tai harvoja ripsiä. Sopii myös henkilöille joilla on allergiaa kestoväreille.

EYERLINE YLÖS 330€/ 120min (320€ sis. vahvistuskäynnin)

YLÖS JA ALAS 420€/ 135min (420€ sis.vahvistuskäynnin)

GOLDEN EYE KESTOPIGMENTOINTI KULMAT

Omat kulmat korostetaan ja muotoillaan selkeään ja luonnolliseen muotoon, jatketaan lyhyitä kulmia tai rakennetaan uudet kulmakarvat esim. sairauden vuoksi kadonneiden tilalle. Kestopigmentoinnilla voidaan korjata kulmakarvattomuutta sekä tummentaa harvoja tai vaaleita karvoja. Kulmat voidaan parantaa muodoltaan ja mallilta sekä korjata epäsymmetriaa. Kestopigmentoinnilla saadaan aikaan lifting illuusio kulmakarvoja oikein muotoilemalla. Sopivia sävyjä on runsaasti vaaleimmista tummiin väreihin. Sopii myös henkilöille joilla on allergiaa kestoväreille.

350€/ 150min (350€ sis. vahvistuskäynnin)

GOLDEN EYE KESTOPIGMENTOINTI HUULTEN RAJAUS+HÄIVYTYS

Huulten pigmentointi vahvistaa huulten omia rajoja ja tarvittaessa voidaan korjata symmetriaa. Sopii erinomaisesti kapeille ja pienille huulille tai jos huulten raja on epätarkka. Pigmentointi parantaa ja kohottaa ilmettä sekä tuo huuliin täyteläisyyttä.Huulten rajauksen yhteydessä voidaan myös värittää huulia. Värivalinta tehdään toiveidesi mukaan jolloin saadaan aikaan luonnollisen väriset huulet. Yhdessä rajauksella ja värityksellä saadaan paremmin aikaan toivottu tulos. Pigmentoinnin aikana käytetään puudutetta ja lisätään tarpeen mukaan. Pigmentoinnissa käytetään yksittäispakattuja steriilipakattuja neuloja ja välineitä,värivalinnoissa pyritään luonnollisuuteen. Kaunis lopputulos edellyttää kaksi pigmentointikertaa. Pigmentointi valmistuu 1. kerralla, mutta hintaan kuuluu vahvistuskerta, joka tehdään noin kahden kuukauden kuluttua 1. kerrasta. Näin saadaan parempi kesto pigmentoinnille. Pigmentoidun jälkihoito on tärkeää kotona.
KOTIHOITO

aluetta ei kastella vedellä 24h
meikkiä ja ihonhoitotuotteita tulee välttää noin viikon ajan käsittelyn jälkeen pigmentoiduilla alueilla
tulehdusvaaran ehkäisemiseksi ja värin pysyvyyden takaamiseksi sauna,uinti ja kova urheilu (hikoilu) on kielletty noin viikon ajan.
silmien rajausten yhteydessä saattaa esiintyä punoitusta ja turvotusta n.1-2 päivää
silmätulehduksen jälkeen kannattaa odottaa 2 viikkoa ennen pigmentointiin tuloa
kotihoitotuotteeksi suositellaan pigmentoinnin jälkihoitovoidetta käytettäväksi viikon ajan.

KESTOPIGMENTOINNIN RAJOITUKSET
Konsultoi tarvittaessa lääkärin ja kosmetologisi kanssa asiasta mikäli sinulla on: puudutusaineallergia, diabetes (lääkärin lupa), verenvuototauti, syöt verenohennuslääkkeitä tai käytät kortisoonivalmisteita (lääkärin lupa), luovutat usein verta (ei mahdollista puoleen vuoteen pigmentoinnin jälkeen), kollageenia tai muita täyteaineita hoitoalueella (pigmentointi mahdollinen puolen vuoden jälkeen täyteainehoidosta), kuume tai kova flunssa tai muu tulehdus (ruusufinni, akne, herpes), atopia, epilepsia, hiv, hepatiitti, silmäluomen sairaudet (näärännäppy, luomen reunan tulehdus), sydänsairaudet.
HUOMIOI MYÖS

Pigmentointia ei tehdä alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaiselle.
Piilolinssien käyttö on hyvä lopettaa 1-2 viikkoa ennen käsittelyä ja antaa silmien rauhoittua n.viikon pigmentoinnin jälkeen
Raskaana olevalle ei suositella pigmentointeja
Ihon on oltava täysin terve pigmentoitavalla alueella.

420€/ 120min (420€ sis. vahvistuskäynnin)

RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS 15€ SENSITIVE VÄRILLÄ 20€

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS SIS.KULMIEN KESTOVÄRJÄYKSEN 69€

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS KULMIEN HENNA VÄRJÄYS 89€

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS KULMIEN LAMINOINTI 109€

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS+KULMIEN LAMINOINTI 109€

KULMIEN LAMINOINTI +RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS 69€

KULMIEN LAMINOINTI EI SIS. RIPSIEN KESTOVÄRJÄYSTÄ 59€