Kauneushoitola Somia

Somia hoidot

HOITOPAKETIT

SOMIAN EMÄNNÄN TAI KOMIAN ISÄNNÄN KASVOHOITO + KÄSIHOITO

Ota Somia hetki itsellesi ja rentoudu. Kasvohieronta tekee hyvää sielulle ja iholle,hieronta hoitaa saa aineenvaihdunnan käyntiin, elvyttää väsynyttä ihoa sekä tasapainottaa ihon kosteutta. Kasvot hoidetaan jokaisen ihotyypin mukaisilla Mary Cohr hoitotuotteilla, jalkahoidossa keskitytään ongelmien poistoon. KASVOHOITO: Ihonpuhdistus tuotteella tehtävä alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kasvojen ,kaulan ja decollette alueen kuorinta, huokoset avaava ja lämmittävä kasvojenalueen höyrytys, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, kulmakarvojen siistiminen, kasvohieronta, ihotyypin mukainen hoitonaamio, kasvohoito viimeistellään silmänympärys-ja päivävoiteilla. KÄSIHOITO: Kylvetys, kuorinta, kynsinauhojen hoito, kynsien siistiminen, kynnet kaunistavat lakkaukset, käsinaamio, hieronta, voide.

115€ / 120min

SOMIAN EMÄNNÄN TAI KOMIAN ISÄNNÄN KASVOHOITO + JALKAHOITO

Ota Somia hetki itsellesi ja rentoudu. Kasvohieronta tekee hyvää sielulle ja iholle,hieronta hoitaa saa aineenvaihdunnan käyntiin, elvyttää väsynyttä ihoa sekä tasapainottaa ihon kosteutta. Kasvot hoidetaan jokaisen ihotyypin mukaisilla Mary Cohr hoitotuotteilla, jalkahoidossa keskitytään ongelmien poistoon. KASVOHOITO: Ihonpuhdistus tuotteella tehtävä alkupuhdistus,ihotyypin mukainen kasvojen ,kaulan ja decollette alueen kuorinta, huokoset avaava ja lämmittävä kasvojenalueen höyrytys,tarvittaessa mekaaninen puhdistus,kulmakarvojen siistiminen, kasvohieronta, ihotyypin mukainen hoitonaamio, kasvohoito viimeistellään silmänympärys-ja päivävoiteilla. JALKAHOITO: Lämmittävä jalkakylpy, kovettumien/känsien poisto, kynsien leikkaus/tarvittaessa myös ohennus, varpaan kynnet kaunistavat lakkaukset,jalkojen kevyt hieronta ja vielä ihana jalkavoide.

120€ / 120min

SOMIAN EMÄNNÄN TAI KOMIAN ISÄNNÄN JALKAHOITO + KÄSIHOITO

JALKAHOITO: Lämmittävä jalkakylpy, kovettumien/känsien poisto, kynsien leikkaus /ohennus, kynnet kaunistavat lakkaukset, öljyhieronta, jalkavoide. KÄSIHOITO: Kylvetys, kuorinta, kynsinauhojen hoito, kynsien siistiminen, kynnet kaunistavat lakkaukset, käsinaamio, hieronta, voide.

110€ / 120min

SOMIAN EMÄNNÄN KASVOHOITO + KÄSIHOITO +JALKAHOITO

Ota Somia hetki itsellesi ja rentoudu. Kasvohieronta tekee hyvää sielulle ja iholle,hieronta hoitaa saa aineenvaihdunnan käyntiin, elvyttää väsynyttä ihoa sekä tasapainottaa ihon kosteutta. Kasvot hoidetaan jokaisen ihotyypin mukaisilla Mary Cohr hoitotuotteilla, jalkahoidossa keskitytään ongelmien poistoon. KASVOHOITO: Ihonpuhdistus tuotteella tehtävä alkupuhdistus,ihotyypin mukainen kasvojen ,kaulan ja decollettealueen kuorinta, huokoset avaava ja lämmittävä kasvojenalueen höyrytys,tarvittaessa mekaaninen puhdistus,kulmakarvojen siistiminen, kasvohieronta, ihotyypin mukainen hoitonaamio, kasvohoito viimeistellään silmänympärys-ja päivävoiteilla. KÄSIHOITO: Kylvetys, kuorinta, kynsinauhojen hoito, kynsien siistiminen, lakkaus, käsinaamio, hieronta, voide. JALKAHOITO: Kylvetys, kovettumien ja/tai känsien poisto, kynsien leikkaus ja/tai ohennus, kynsinauhojen huolittelu, lakkaus, kevyt rasvahieronta, jalkavoide.

165 €/ 150min

SOMIASTI AIVAN IHANA LÄMMIN PARAFIININAAMIO KÄSILLE JA JALOILLE + KASVOILLE SÄIHKETTÄ KUORINTA JA C-VITAMIININAAMIO SEKÄ 20 min. PÄÄNALUEEN HIERONTA

Lämmin Parafiininaamio saa vaikuttaa 25min. Naamion vaikuttaessa päänalue saa mielen rentouttavan hieronnan. Hoidon kulku: Käsien jalkojen ihoa pehmentävä mineraalisuola kuorinta, lämmin parafiininaamiot käsille ja jaloille , päänalueen rentouttava hieronta, hoidon lopuksi käsiin ja jalkoihin hierotaan ihana voide ja kynsiin kynsinauhaöljy. Parafiini luovuttaa lämmön hitaasti ja vaikutus ylettyy syvälle kudoksiin ja niveliin.Siksi se soveltuukin erinomaisesti nivelreumaa tai lihasreunaa sairataville sekä atooppiselle iholle. Lisäksi Aloe Veraa sisältävällä parafiinilla on ihoa kosteuttava ja ravitseva vaikutus.

100€ / 90min

SOMIAN IHANAINEN LAUANTAI

Erinomaisen ihana ja hauska mahdollisuus viettää laatuaikaa parhaassa seurassa ja ottaa pieni irtiotto arjesta kauneuden parissa. Kauneuslauantaissa hoidamme itse kasvot, kädet ja jalat. Päivä huipentuu kun teemme kasvoille meikin. Päivän aikana nautimme kahvia ja teetä kera pikkusuolaisen.
SUOSITELLAAN
Työkaverien kanssa virkistäytymispäiväksi, äiti-tytärpäiväksi, laatuaikaa siskojen kanssa, yllätyksenä polttaripäivään, syntymäpäivän viettoon. Somian Ihanaiseen lauantaihin varaukset vain puh.044-3340116 2-6 henkilölle

70€ henk. / n.180min

SOMIASTI AIVAN IHANA KASVOILLE SÄIHKETTÄ KUORINTA JA C-VITAMIININAAMIO, KÄSILLE JA JALOILLE LÄMMIN PARAFIININAAMIO+HIERONTA PÄÄNAHALLE, JALOILLE, KÄSILLE

100€ / 90min

SÄIHKETTÄ YSTÄVÄN KANSSA , KASVOILLE TUOTE KUORINTA JA C-VITAMIININAAMIO, KESTOVÄRJÄYKSET RIPSIIN JA KULMIIN ( 50€ henk.)

100€ / 90min

SÄIHKETTÄ JUHLAAN KASVOILLE TUOTEKUORINTA, C-VITAMIININAAMIO, RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS, KYNSIEN KAUNISTAMINEN JA JUHLAMEIKKI

110€ / 120min

KASVOILLE

SOMIA SINULLE SUUNNITELTU KASVOHOITO

Tässä hoidossa suunnitellaan hoidon kulku ihoanalyysin jälkeen ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Alkupuhdistus, kuorinta, kasvojen lämmitys höyryllä,mekaaninen puhdistus,kulmien siistiminen,ihana hemmotteleva kasvohieronta ihotyypinmukaisilla tuotteilla,hoitonaamio, silmänympärys-ja päivävoiteet, halutessa vielä kevyt meikki. Kun ihminen on saanut nauttia hemmottelevasta ja hoitavasta kasvohoidosta , sanotaan, että hän hehkuu,se ei ole vain sanonta sillä tyytyväisyys ja hyvä olo lisäävät ihon heleyttä. Hoidossa käytettävät Mary Cohr tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai lisättyjä hajusteita, tuottekehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita. Sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille.

79€ / 90min

SOMIAN EMÄNNÄN/ISÄNNÄN IHANA KASVOHOITO

Ota Somia hetki itsellesi ja rentoudu. Kasvohieronta tekee hyvää sielulle ja iholle. Se hoitaa, poistaa väsymyksen merkkejä ja saa aineenvaihdunnan käytiin sekä elvyttää väsynyttä ihoa ja tasapainotetaan ihon kosteutta. Somia Beauty kasvohoitoa suositellaan tehtäväksi kuukausihoitona, kasvojen, kaulan ja silmänympärysihon kauneuden ylläpitämiseen. Hoidon kulku: Alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, ihon lämmitys höyryllä, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, hoitoseerumin imeytys hieronnalla, kasvonaamio,silmänympärys-ja hoitovoide, halutessa tehdään myös kevyt meikki.Hoidossa käytettävät Mary Cohr tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai lisättyjä hajusteita, tuottekehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita.Sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille.

69€ / 75min

SOMIAN KOSTEUTAVA JA ELVYTTÄVÄ ULTRAÄÄNIHOITO

Tehokosteutushoito iholle. Ultraääni-imeytys saa tehoaineet imeytymään ihoon helpommin, tehokkaammin ja syvemmälle ihon pintakerrokseen. Hoito rauhoittaa ihoa ja virkistää ihon mikroverenkiertoa parantaen ihon omaa väriä Ultraääni kuorintahoito on tehokas ja hellävarainen hoito joka puhdistaa tukkeumia ja epäpuhtauksia sekä kirkastaa, elvyttää,kosteuttaa ja kiinteyttää elotonta ihoa. Kuorinta poistaa tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihoa vaurioittamatta tai ärsyttämättä. Ultraäänen värähtely vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, nopeuttaa solujen uusiutumista, tasoittaa ihon pintakudosta ja pieniä juonteita sekä kirkastaa ihonväriä. Hoidossa käytettävät Mary Cohr tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai lisättyjä hajusteita, tuotekehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita. Sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille.

89€ / 90min

IHONPUHDISTUSHOITO NUORELLE, EPÄPUHTAALLE JA RASVAISELLE IHOLLE

Hoidossa keskitytään ihon mekaaniseen syväpuhdistukseen. Epäpuhtaudet saavat kyytiä kun iho sekä kuoritaan että mekaanisesti syvä puhdistetaan huolellisesti. Tule silloin kun ihosi tarvitsee syväpuhdistusta Hoidon kulku: Alkupuhdistus, epäpuhtaan ihon kuorinta, kasvojen ihon lämmitys höyryllä, mekaaninen tehopuhdistus, epäpuhtaan ihon puhdistava naamio, hoitovoide.Ihonpuhdistushoitoa suosit. teht.2 kert./kk Aknen syntyy kun talirauhasten eritys ja bakteerien määrä lisääntyvät ihossa. Hoidossa käytettävät Mary Cohr tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai lisättyjä hajusteita, tuotekehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita. Sopii erinomaisesti epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle.

65€ / 60min

INTIALAINEN AYUERVEDINEN KASVO-JA PÄÄHOITO-HIERONTA

Onnellisuuteen ja rauhan tunteeseen tarvitsemme pään- ja mielen rentoutumista. Hoidossa käsitellään pää, kasvot, niskan ja hartioiden alue. Pään alueen verenkierto voi häiriintyä lihasjäänityksestä, kivuista sekä stressistä. Hieronta elvyttää pään alueen verenkiertoa rentouttaa pitkävaikutteisestikiihdyttää aineenvaihduntaa, kuona-aineiden poistuminen tehostuu.Hoidon aikana ja sen jälkeen olo on miellyttävän rentoutunut, saatat jopa nukahtaa hieronnan aikana, hoidon vaikutukset kestävät jopa 24-36 h koska hieronta vapauttaa pysähtynyttä energiaa. Hieronnan virkistävät ja samaan aikaan rauhoittavat vaikutukset ovat moninaiset. Pään hierominen vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa ja edistäen hiustenkasvua. Hieronta aktivoi myös silmien verenkiertoa, jolloin silmien lihaksisto rentoutuu ja rauhoittuu, katse kirkastuu ja väsymys vähenee.Hoito tehdään kotimaisilla Frantsilan luomuyrttitilan eteerisillä öljyillä. Hoito alkaa jalkojen kylvetyksellä. Hoitoa ei susitella: Jos meneillään syöpähoidot,kuumetila,tulehduksia,flunssa,verisuonitukoksia,aivojen verenkiertohäiriöitä,krapula, huumeiden- ja päihteidenvaikutus,raskausaikana, pitkälle edennyt dementia.

KASVOT + PÄÄ 60€ / 60min

KASVOT+PÄÄ+JALKATERÄT 75€ / 75min

KASVOT+PÄÄ+JALKATERÄT 90€ / 90min

SÄIHKETTÄ KASVOILLE TUOTEKUORINTA + C-VITAMIININAAMIO

35€ / 30min

SOMIAN KIRKASTAVA JA UUDISTAVA TIMANTTIHIONTA

89€ / 90min

VARTALOLLE

SOMIAN TIMANTTIHIONTAHOITO + ULTRAÄÄNELLÄ KIINTEÄMPI JA PUHTAAMPI IHO

Kun ihosi kaipaa kirkkautta ja heleyttä, timanttihionta uudistaa, puhdistaa ja tasoittaa ihoa. Hoito kuorii hellävaraisesti ihon pinnan, jolloin hoitoaineiden imeytyminen helpottuu. Hyvien hoitotulosten ansiosta hoito sopii erityisesti puhdistettavalle, ikääntyvälle, iholle jossa epäpäpuhtauksia, arpia, pigmenttihäiriöitä tai juonteita. Timantti on kirkastava ja tasoittava kuorintahoito. Alkupuhdistus, ihohuokoset avaava lämmittävä höyrytys, tehokas ja kirkastava timanttihionta, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, hoitoseerumin imeytys kevyellä hieronnalla, hoitava kasvonaamio, timanttihoito viimeistellään päivävoiteella ja silmänympärysvoiteella, halutessa tehdään myös kevyt meikki.Hoidossa käytettävät Mary Cohr tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai lisättyjä hajusteita, tuottekehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita. Sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille.

99€ / 105min

KUUMAKIVIHIERONTA

Lämpöisillä hierontakivillä tehtävä vartalohieronta joka muistuttaa otteiltaan klassista hierontaa. Kuumakivihieronta lievittää tehokkaasti lihasjännityksiä, parantaen verenkiertoa  aktivoiden  myöskin nestekiertoa. Hieronta poistaa tehokkaasti kudoksiin kertynyttä ylimääräistä nestettä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Lämpimillä  kivillä hierottaessa vaikutus ulottuu kudoksessa aina 3cm syvyyteen asti, johtuen kiven luovuttamasta lämmöstä kudosta manipuloitaessa.. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta mutta vaikutukset ovat käsin tehtävää syväkudoshierontaa tehokkaammat. Kuumakivihieronta käy todella hyvin rentoutusta hakevalle,mutta on samalla paljon enemmän kuin pelkkä ”hyvänolonhoito”. Hoito alkaa ihon kuivakuorinnalla ja kasvot pyyhitään Micellairevedellä.

YLÄVARTALOLLE 60min 60€

YLÄVARTALOLLE 45min+15min PÄÄNAHALLE 60€

YLÄVARTALOLLE 45min+30min PÄÄLLE+KASVOILLE 75€

KOKO VARTALOLLE 90min 90€

LÄMMIN BAMBUKEPPIHIERONTA

Bambukeppihieronta tehdään miellyttävän lämpimillä bambukepeillä. Hieronnassa käsitellään koko vartalo jalkapohjista kaularankaan saakka. Hieronta laukaisee lempeästi lihasjännityksiä aina syviä lihaksia myöten.Bambukeppihieronta on rentouttavaa ja sopii erinomaisesti tehtäväksi ennen pitkää lentoa sillä hieronta vilkastuttaa todella tehokkaasti kehon aineenvaihduntaa. Hoito alkaa vartalon kuivakuorinnalla ja kasvot pyyhitään Micellairevedellä. Lämmin bambukeppihieronta on hieronnoista rentouttavin sekä hemmottelevin, jota suositellaan kun haluaa unohtaa arjen ja vain nauttia lämpimästä hieronnasta.

YLÄVARTALOLLE 60min 60€

YLÄVARTALOLLE 45min+15min PÄÄ 60€

YLÄVARTALOLLE 45min+30min HIERONTA PÄÄ/KASVOT 75€

KOKOVARTALOLLE 90min 90€

RENTOUTTAVA HIERONTA

Tämä hieronta on erinomainen kehon kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen ja mielen nautiskeluun. Hieronta tehdään klassisen hieronnan liikkeillä tämä hieronta ei ole urheiluhierontaa. Hoito alkaa vartalo kuivakuorinnalla.

YLÄVARTALOLLE 45min+15min PÄÄ 55€

YLÄVARTALOLLE 45min+30min PÄÄ /KASVOT 75€

KOKOVARTALOLLE 60min+15min PÄÄ 75€

KOKOVARTALOLLE 60min+30min PÄÄ/KASVOT 90€

SOMIAN SELÄN ALUEEN PUHDISTUSHOITO

Alkupuhdistus, selänihon kuorinta tuotteella +Ultraäänellä, ihon lämmitys höyryllä, mekaaninen puhdistus, puhdistava ihonaamio, hoito viimeistellään rauhoittavalla hoitovoiteella. Hoidossa käytettävät Mary Cohr tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai lisättyjä hajusteita, tuotekehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita. Sopii erinomaisesti epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle.

65€ / 60min

BELLABACI IMUKUPPIHOIDOT KASVOILLE JA VARTALOLLE

Tässä hieronnassa käytetään öljyvoiteita ja silikonista tehtyjä Bellabaci-kuppeja, joilla luodaan imua ihon pintaan. Liikuttamalla kuppeja tietynlaisiin suuntiin, imeytetään hoitoöljyvoiteet ihoon. Öljyvoiteet sis.eteerisiä öljyjä jotka on sekoitettu neitsytkookosöljyyn. Rentouttava hieronta joka yhdistää syväkudoshieronnan, aromahieronnan ja lymfahieronnan. Imukuppihierontaa on mahdollista tehdä kokovartalolle ja kasvoille.

IMUKUPPIHIERONNAN VAIKUTUKSET

Hieronta poistaa ylimääräisiä nesteitä ja toksiineja, löysentää kiinni kasvaneita kudoksia, nostaa sidekudosta ja tuo verta tukkeutuneille lihaksille ja iholle
Puhdistaa verta
Parantaa nestekiertoa
Sillä on myönteinen vaikutus lihasjännitykseen, niskapattiaan, ristiselkäongelmiin, poistaa kipua, rentouttaa
Myönteinen vaikutus selluliittiin – poistaa ylimääräistä kuonoa, vahvistaa verenkieroa, parantaa imunestekiertoa, sidekudos pehmenee ja muuttuu elastisemmaksi, appelsiini-iho tasoittuu
Myönteinen vaikutus raskausarpiin – pehmentää arpikudosta, lisää ihon joustavuutta
Parantaa verenkiertoa ja ihon joustavuutta, parantaa ihon väriä, stimuloi fibroblastien toimintaa

IMUKUPPIHIERONTA EI SOVI

Heikkokuntoisille asiakkaille
Korkeasta verenpaineesta kärsiville
Raskaana oleville(1-3kk)
Suonikohjusta kärsiville
Diabeteksesta kärsiville
Verenohennuslääkityksella oleville
Välilevyn pullistumasta tai siirtymästä kärsiville
Syöpä sairastuvillle
Phlebitis- verisuonitulehdus sairastuville

KASVOHOITO+IMUKUPPIHIERONTA BELLABACI CIRCU FLOW+CATIO VITAL LÄMPÖNAAMIO 85€ / 75min

KASVOHOITO+IMUKUPPIHIERONTA BELLABACI SKIN GETA+ CATIO VITAL LÄMPÖNAAMIO 85€ / 75min

IMUKUPPIHIERONTA NISKA-HARTIA-SELKÄ BELLABACI HELLO BODY 70€/ 60min

IMUKUPPIHIEROTA REIDET-PAKARAT CELLULITE BE GONE 70€/ 60min

IMUKUPPIHIERONTA KOKOVARTALOLLE + 15 min PÄÄNAHALLE BELLABACI CIRCU FLOW 89€/90min

JALOILLE & KÄSILLE

SINULLE SUUNNITELTU JALKAHOITO

Varaa aika tähän kattavaan jalkahoitoon kun olet tulossa ihan ensimmäistä kertaa jalkahoitoon Somiaan ja myös silloin kun tarvitset kattavan hoidon jaloillesi. Tämä jalkahoito tehdään jalkojesi hoitotarpeet huomioiden. Hoito alkaa lämmittävällä ja ihon pehmittävällä jalkakylvyllä, kovettumien ja/tai känsien poisto, kynsien leikkaus/ohennus/kynsinauhojen siistiminen. Kynnet kaunistava lakkaus, jalkavoide + kevyt rasvahieronta.

65€ / 75min

SOMIAN EMÄNNÄN TAI KOMIAN ISÄNNÄN JALKAHOITO

Tämä on jalkahoito jota suositellaan 3kk välein tehtävänä jalkojen hyvinvointia ylläpitävänä hoitona, diabeetikoIlle suositellaan joka toinen kk. tehtavänä jalkojen hyvinvointia ylläpitävänä hoitona. Lämmittävä jalkakylpy, kovettumien/känsien poisto, kynsien leikkaus /ohennus, jalkavoide, tähän hoitoon voit valita joko pehmentävän jalkakuorinnan tai kynnet kaunistavat lakkaukset.

55€ / 60min

SOMIAN IHANA JALAT KAUNISTAVA HEMMOTTELUHOITO

Varaa tämä jalkahoito kun jalkasi ovat väsyneet,turvonneet tai huutavat todellista hoitoa. Hoito alkaa ihoa pehmittävällä ja lämmittävällä jalkakylvyllä, ihoa hoitava jalan- ja säärenihon kuorinta, kynsien leikkaus/ohennus/viilaus, poistetaan kovettumat ja känsät, rentouttava rasvahieronta ja lopuksi vielä jalkavoide.

70€ / 75min

JALKAHIERONTA

Hoito alkaa  lämmittävällä  jalkakylvyllä ja  pehmittävällä kuolleen ihosolukon poistavalla kuorinnalla.

55€ / 60min

SOMIA EXPRESS JALOILLE +UV-GEELILAKKAUKSET VARPAISIIN

80€ / 90min

ODOTTAVAN ÄIDIN HEMMOTTELUHETKI JALKAHOITO JA KÄSIHOITO

90€ / 105min

SOMIAN EMÄNNÄN KÄSIHOITO +30min HIERONTA PÄÄ/KASVOT

90min / 80€

SOMIAN EMÄNNÄN KÄSIHOITO

60min / 55€

SOMIAN EMÄNNÄN KÄSIHOITO JA LÄMMINPARAFIININAAMIO KÄSILLE +15min PÄÄHIERONTA

95€ / 90min

SOMIAN EMÄNNÄN KÄSIHOITO JA LÄMMINPARAFIININAAMIO KÄSILLE ja JALOILLE + 15min HIERONTA KÄSILLE + 15min HIERONTA JALOILLE

120€ / 105min

SORMENKYNSIEN LEIKKAUS

15€

SOLARGEL PERSONAL LAKKAUKSET SORMIEN KYNSIIN

30€ (RANSKALAINEN LAKKAUS 35€)

UV-GEELILAKKAUS SORMIEN KYNSIIN

55€ (RANSKALAINEN LAKKAUS 60€)

VANHAN UV-GEELILAKAN POISTO

30€

VANHAN UV-GEELILAKAN POISTO + UUDET UV-GEELILAKKAUKSET SORMIEN KYNSIIN

80€

UV-LAKKAUKSET SORMIEN JA VARPAIDEN KYNSIIN

90€

AKRYYLI -TAI GEELIRAKENNEKYNSIEN POISTAMINEN

45€

MIKRONEULAUS

CLINICCARE MIKRONEULAUS UUDISTAVA JA KIINTEYTTÄVÄ AIKUISEN IHON HOITO

Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen jotka stimuloivat uudistamaan ja korjaamaan ihoa turvallisesti.Mikroneulauksella on sekä pinnallinen että syvällisempi vaikutus. Kun ihon pintaan tehdään pieniä reikiä, kosmetiikka imeytyy paremmin. Ihon pintakerrokseen saadaan siis vietyä kosteutta ja suojaavia antioksidantteja eli vitamiineja tehokkaammin kuin ilman rei’itystä. Kun taas syvemmälle ihoon eli dermikseen aiheutetaan neulalla hallittu mikrohaava, iho alkaa korjata itseään ja tuottaa lisää kollageenia sekä elastiinia. Tämä kiinteyttää ja täyteläistää ikääntyvää ihoa. Sitä ei siis vaurioiteta pysyvästi vaan lähinnä ”herätellään” toimimaan vilkkaammin. Mikroneulaus tehoaa moneen iho-ongelmaan, mutta parhaan hyödyn saa ikääntyvä iho. Neulaus auttaa silottamaan ryppyjä ja arpia sekä poistamaan pigmenttiläiskiä. Hoito myös supistaa ikääntyessä usein laajenevia ihohuokosia ja helpottaa couperosaa eli punoitusta. Hoidon kulku:Entsyymikuorinta, neulauskäsittely, aktiiviseerumi ja kollageeninaamio,hoitovoide. . Mikroneulauksen jälkeen ei tarvitse toteuttaa monimutkaista jälkihoitoa, eikä toipuminen vie kuin hetken. Toimenpiteen jälkeen kasvot voivat punoittaa noin vuorokauden verran. Seuraavana päivänä kasvot voi jo pestä normaaliin tapaan. Suositus 6 kerran sarjahoitoa, hoitoa suositellaan tehtäväksi 2-4 viikon välein. Kahden viikon välein suoritettuna sarjahoito tuottaa ihanteellisemman ja pitkäaikaisimman tuloksen. Kuten kaikissa kollageenistimuloinneissa jokainen hoitokerta saa aikaan suuremman hoitotuloksen.Halutessa on mahd. tehdä iholle pintapuudutus +25€

MIHIN MIKRONEULAUSTA SUOSITELLAAN?

Ikääntyneelle iholle (juonteet ja rypyt, ”harakanvarpaat” silmäkulmissa)
Auringon vaurioittamalle iholle (hyperpigmentaatio eli ”maksaläiskät”)
Arvet (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet)
Ihon elävöittämiseen ja tasoittamiseen
Aktiiviaineiden ihoon viemiseen

MITKÄ OVAT MIKRONEULAUKSEN VASTA-AIHEET?

Akuutit sairaudet ja infektiot
Tulehdukset iholla
Syöpä ja kasvaimet
Sädehoidot,solusalpaajahoidot
Verenohennuslääkitys
Diabetes
Verenpainetauti
Hemofilia eli verenvuototauti
Herpes
Raskaus
Aurinkokeratoosi
Skleroderma
Rosacea
Neurodermatiitti eli raapimisen myötä paksuuntunut iho
Psoriasis tai ekseema
Arpikeloidi taipumus
Yliherkkä tai rikkinäinen iho

Kasvot 90min / 115€ (+30€ mikroneulausrulla)

Kasvot ja kaula 105min / 130€ (+30€ mikroneulausrulla)

Kasvot,kaula ja decollette 120min/140€ (+30€ mikroneulausrulla)

RIPSET JA KULMAT​

GOLDEN EYE KESTOPIGMENTOINTI

Golden eye kestopigmentointi ripsirajaan, kulmiin ja huuliin on ihana tapa korostaa omaa luonnollista kauneutta. Kestopigmentointi on ripsirajausten kulmakarvojen ja huulien korostamista väripigmentin avulla. Kestopigmentointiväri haalistuu ja poistuu 2-5 vuoden kuluessa, ihotyypistä riippuen. Kestopigmentointi on hyvä ratkaisu, jos olet allerginen meikeille, koet meikkaamisen hankalaksi tai et voi käyttää meikkiä. Se tarjoaa mahdollisuuden näyttää huolitellulta ja edustavalta myös ilman meikkiä, jopa urheillessasi. Kestopigmentointi helpottaa ja nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja.
Silmänrajaus aloitetaan asiakkaan kanssa valitulla värillä aivan ripsien tyvestä ohuella rajauksella. Rajausta voidaan leventää tarvittaessa. Silmänrajauksilla eli eye-linereilla parannetaan silmän muotoa, korostetaan silmien omaa väriä ja korjataan ripsettömyyttä tai harvoja ripsiä. Sopii myös henkilöille joilla on allergiaa kestoväreille.

EYERLINE YLÖS 330€/ 120min (320€ sis. vahvistuskäynnin)

YLÖS JA ALAS 420€/ 135min (420€ sis.vahvistuskäynnin)

GOLDEN EYE KESTOPIGMENTOINTI KULMAT

Omat kulmat korostetaan ja muotoillaan selkeään ja luonnolliseen muotoon, jatketaan lyhyitä kulmia tai rakennetaan uudet kulmakarvat esim. sairauden vuoksi kadonneiden tilalle. Kestopigmentoinnilla voidaan korjata kulmakarvattomuutta sekä tummentaa harvoja tai vaaleita karvoja. Kulmat voidaan parantaa muodoltaan ja mallilta sekä korjata epäsymmetriaa. Kestopigmentoinnilla saadaan aikaan lifting illuusio kulmakarvoja oikein muotoilemalla. Sopivia sävyjä on runsaasti vaaleimmista tummiin väreihin. Sopii myös henkilöille joilla on allergiaa kestoväreille.

350€/ 150min (350€ sis. vahvistuskäynnin)

GOLDEN EYE KESTOPIGMENTOINTI HUULTEN RAJAUS+HÄIVYTYS

Huulten pigmentointi vahvistaa huulten omia rajoja ja tarvittaessa voidaan korjata symmetriaa. Sopii erinomaisesti kapeille ja pienille huulille tai jos huulten raja on epätarkka. Pigmentointi parantaa ja kohottaa ilmettä sekä tuo huuliin täyteläisyyttä.Huulten rajauksen yhteydessä voidaan myös värittää huulia. Värivalinta tehdään toiveidesi mukaan jolloin saadaan aikaan luonnollisen väriset huulet. Yhdessä rajauksella ja värityksellä saadaan paremmin aikaan toivottu tulos. Pigmentoinnin aikana käytetään puudutetta ja lisätään tarpeen mukaan. Pigmentoinnissa käytetään yksittäispakattuja steriilipakattuja neuloja ja välineitä,värivalinnoissa pyritään luonnollisuuteen. Kaunis lopputulos edellyttää kaksi pigmentointikertaa. Pigmentointi valmistuu 1. kerralla, mutta hintaan kuuluu vahvistuskerta, joka tehdään noin kahden kuukauden kuluttua 1. kerrasta. Näin saadaan parempi kesto pigmentoinnille. Pigmentoidun jälkihoito on tärkeää kotona.
KOTIHOITO

aluetta ei kastella vedellä 24h
meikkiä ja ihonhoitotuotteita tulee välttää noin viikon ajan käsittelyn jälkeen pigmentoiduilla alueilla
tulehdusvaaran ehkäisemiseksi ja värin pysyvyyden takaamiseksi sauna,uinti ja kova urheilu (hikoilu) on kielletty noin viikon ajan.
silmien rajausten yhteydessä saattaa esiintyä punoitusta ja turvotusta n.1-2 päivää
silmätulehduksen jälkeen kannattaa odottaa 2 viikkoa ennen pigmentointiin tuloa
kotihoitotuotteeksi suositellaan pigmentoinnin jälkihoitovoidetta käytettäväksi viikon ajan.

KESTOPIGMENTOINNIN RAJOITUKSET
Konsultoi tarvittaessa lääkärin ja kosmetologisi kanssa asiasta mikäli sinulla on: puudutusaineallergia, diabetes (lääkärin lupa), verenvuototauti, syöt verenohennuslääkkeitä tai käytät kortisoonivalmisteita (lääkärin lupa), luovutat usein verta (ei mahdollista puoleen vuoteen pigmentoinnin jälkeen), kollageenia tai muita täyteaineita hoitoalueella (pigmentointi mahdollinen puolen vuoden jälkeen täyteainehoidosta), kuume tai kova flunssa tai muu tulehdus (ruusufinni, akne, herpes), atopia, epilepsia, hiv, hepatiitti, silmäluomen sairaudet (näärännäppy, luomen reunan tulehdus), sydänsairaudet.
HUOMIOI MYÖS

Pigmentointia ei tehdä alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaiselle.
Piilolinssien käyttö on hyvä lopettaa 1-2 viikkoa ennen käsittelyä ja antaa silmien rauhoittua n.viikon pigmentoinnin jälkeen
Raskaana olevalle ei suositella pigmentointeja
Ihon on oltava täysin terve pigmentoitavalla alueella.

420€/ 120min (420€ sis. vahvistuskäynnin)

RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS 15€ SENSITIVE VÄRILLÄ 20€

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS SIS.KULMIEN KESTOVÄRJÄYKSEN 69€

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS KULMIEN HENNA VÄRJÄYS 89€

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS KULMIEN LAMINOINTI 109€

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS+MASCARA EI SIS. KULMIEN KESTOVÄRJÄYSTÄ 89€

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS+MASCKARA+ KULMIEN KESTOVÄRJÄYS 99€

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS+MASCARA+ KULMIEN HENNA VÄRJÄYS 109€

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS+KULMIEN LAMINOINTI 109€

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS+MASCARA+KULMIEN LAMINOINTI 129€

KESTOMASCARA+KULMIEN KESTOVÄRJÄYS 49€

KESTOMASCARA+KULMIEN HENNAVÄRJÄYS 59€

KESTOMASCARA+KULMIEN LAMINOINTI 89€

KULMIEN LAMINOINTI +RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS 69€

KULMIEN LAMINOINTI EI SIS. RIPSIEN KESTOVÄRJÄYSTÄ 59€

MEIKKAUKSET

MEIKKAUKSET

Arkimeikki,valokuvameikki 40€ / 60min

Juhlameikki, iltameikki 50€ / 60min

Häämeikki 90min. sis.irtoripset 90€ /90min

Irtorpsiet+ kiinnitys 10-15€

Säikettä juhlaan Kasvoille tuotekuorinta, C-vitamiininaamio, ripsien ja kulmien kestovärjäys, kynsien kaunistaminen, Juhlameikki 110€/ 120min

Henkilökohtainen meikinopastus 90€

Meikinopastus kaverin kanssa 160€/ 2 henk.

KARVANPOISTO

SKIN CANDY KARVANPOISTO XYLITOLIPOHJAISELLA SOKERILLA

Candying karvanpoisto on ihoa hoitava koska massa kuori iholta kuolleen ihosolukon käsittelyn jälkeen iho on pehmeä,karvaton ja silkkinen. Candyingillä voidaan poistaa lyhyetkin karvat melko kivuttomasti ja niitä katkaisematta. Karvanpoisto tehdään karvan kasvusuuntaan. Kaikkiin Skin Candy massoihin on lisätty Xylitolia =Koivusokeria, parantamaan tuotteen käsiteltävyyttä sekä tehostamaan ihonhoitovaikutuksia. Xylitoli parantaa massan tarttuvuutta ihokarvaan tehden karvanpoistosta kivuttomampaa,helpompaa ja nopeampaa. Karvanpoisto ei ole koskaan ollut näin vaivatonta !
HUOMIOITAVAA
Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointia, hoitopäivänä eikä hoitopäivää seuraavana päivänä
HOIDON JÄLKEEN
Vältä saunaa ja hikoilua 12 tuntia. Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä samana päivänä deodorantin käyttöä. Muista suojata iho auringolta seuraavana päivänä sekä kosteuttaa ja kuoria ihoa säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet ihokarvat.

Ylähuuli+ leuka 30min 20€

Kulmakarvat+ylähuuli +leuka+posket 45min 30€

Kainalot 30 min 25€

Käsivarret 30 min 25€

Bikini 30min 25€

Sääret 45min 45€

Sääret +reidet 90min 75€

bikini+sääret+ reidet 105min 85€

bikini+sääret+ reidet+kainalot 120min 100€