Kauneushoitola Somia

Vartalolle

SOMIAN TIMANTTIHIONTAHOITO + ULTRAÄÄNELLÄ KIINTEÄMPI JA PUHTAAMPI IHO

Kun ihosi kaipaa kirkkautta ja heleyttä, timanttihionta uudistaa, puhdistaa ja tasoittaa ihoa. Hoito kuorii hellävaraisesti ihon pinnan, jolloin hoitoaineiden imeytyminen helpottuu. Hyvien hoitotulosten ansiosta hoito sopii erityisesti puhdistettavalle, ikääntyvälle, iholle jossa epäpäpuhtauksia, arpia, pigmenttihäiriöitä tai juonteita. Timantti on kirkastava ja tasoittava kuorintahoito. Alkupuhdistus, ihohuokoset avaava lämmittävä höyrytys, tehokas ja kirkastava timanttihionta, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, hoitoseerumin imeytys kevyellä hieronnalla, hoitava kasvonaamio, timanttihoito viimeistellään päivävoiteella ja silmänympärysvoiteella, halutessa tehdään myös kevyt meikki.Hoidossa käytettävät Mary Cohr tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai lisättyjä hajusteita, tuottekehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita. Sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille.

99€ / 105min

KUUMAKIVIHIERONTA

Lämpöisillä hierontakivillä tehtävä vartalohieronta joka muistuttaa otteiltaan klassista hierontaa. Kuumakivihieronta lievittää tehokkaasti lihasjännityksiä, parantaen verenkiertoa  aktivoiden  myöskin nestekiertoa. Hieronta poistaa tehokkaasti kudoksiin kertynyttä ylimääräistä nestettä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Lämpimillä  kivillä hierottaessa vaikutus ulottuu kudoksessa aina 3cm syvyyteen asti, johtuen kiven luovuttamasta lämmöstä kudosta manipuloitaessa.. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta mutta vaikutukset ovat käsin tehtävää syväkudoshierontaa tehokkaammat. Kuumakivihieronta käy todella hyvin rentoutusta hakevalle,mutta on samalla paljon enemmän kuin pelkkä ”hyvänolonhoito”. Hoito alkaa ihon kuivakuorinnalla ja kasvot pyyhitään Micellairevedellä.

YLÄVARTALOLLE 60min 60€

YLÄVARTALOLLE 45min+15min PÄÄNAHALLE 60€

YLÄVARTALOLLE 45min+30min PÄÄLLE+KASVOILLE 75€

KOKO VARTALOLLE 90min 90€

LÄMMIN BAMBUKEPPIHIERONTA

Bambukeppihieronta tehdään miellyttävän lämpimillä bambukepeillä. Hieronnassa käsitellään koko vartalo jalkapohjista kaularankaan saakka. Hieronta laukaisee lempeästi lihasjännityksiä aina syviä lihaksia myöten.Bambukeppihieronta on rentouttavaa ja sopii erinomaisesti tehtäväksi ennen pitkää lentoa sillä hieronta vilkastuttaa todella tehokkaasti kehon aineenvaihduntaa. Hoito alkaa vartalon kuivakuorinnalla ja kasvot pyyhitään Micellairevedellä. Lämmin bambukeppihieronta on hieronnoista rentouttavin sekä hemmottelevin, jota suositellaan kun haluaa unohtaa arjen ja vain nauttia lämpimästä hieronnasta.

YLÄVARTALOLLE 60min 60€

YLÄVARTALOLLE 45min+15min PÄÄ 60€

YLÄVARTALOLLE 45min+30min HIERONTA PÄÄ/KASVOT 75€

KOKOVARTALOLLE 90min 90€

RENTOUTTAVA HIERONTA

Tämä hieronta on erinomainen kehon kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen ja mielen nautiskeluun. Hieronta tehdään klassisen hieronnan liikkeillä tämä hieronta ei ole urheiluhierontaa. Hoito alkaa vartalo kuivakuorinnalla.

YLÄVARTALOLLE 45min+15min PÄÄ 55€

YLÄVARTALOLLE 45min+30min PÄÄ /KASVOT 75€

KOKOVARTALOLLE 60min+15min PÄÄ 75€

KOKOVARTALOLLE 60min+30min PÄÄ/KASVOT 90€

SOMIAN SELÄN ALUEEN PUHDISTUSHOITO

Alkupuhdistus, selänihon kuorinta tuotteella +Ultraäänellä, ihon lämmitys höyryllä, mekaaninen puhdistus, puhdistava ihonaamio, hoito viimeistellään rauhoittavalla hoitovoiteella. Hoidossa käytettävät Mary Cohr tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai lisättyjä hajusteita, tuotekehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita. Sopii erinomaisesti epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle.

65€ / 60min

BELLABACI IMUKUPPIHOIDOT KASVOILLE JA VARTALOLLE

Tässä hieronnassa käytetään öljyvoiteita ja silikonista tehtyjä Bellabaci-kuppeja, joilla luodaan imua ihon pintaan. Liikuttamalla kuppeja tietynlaisiin suuntiin, imeytetään hoitoöljyvoiteet ihoon. Öljyvoiteet sis.eteerisiä öljyjä jotka on sekoitettu neitsytkookosöljyyn. Rentouttava hieronta joka yhdistää syväkudoshieronnan, aromahieronnan ja lymfahieronnan. Imukuppihierontaa on mahdollista tehdä kokovartalolle ja kasvoille.

IMUKUPPIHIERONNAN VAIKUTUKSET

Hieronta poistaa ylimääräisiä nesteitä ja toksiineja, löysentää kiinni kasvaneita kudoksia, nostaa sidekudosta ja tuo verta tukkeutuneille lihaksille ja iholle
Puhdistaa verta
Parantaa nestekiertoa
Sillä on myönteinen vaikutus lihasjännitykseen, niskapattiaan, ristiselkäongelmiin, poistaa kipua, rentouttaa
Myönteinen vaikutus selluliittiin – poistaa ylimääräistä kuonoa, vahvistaa verenkieroa, parantaa imunestekiertoa, sidekudos pehmenee ja muuttuu elastisemmaksi, appelsiini-iho tasoittuu
Myönteinen vaikutus raskausarpiin – pehmentää arpikudosta, lisää ihon joustavuutta
Parantaa verenkiertoa ja ihon joustavuutta, parantaa ihon väriä, stimuloi fibroblastien toimintaa

IMUKUPPIHIERONTA EI SOVI

Heikkokuntoisille asiakkaille
Korkeasta verenpaineesta kärsiville
Raskaana oleville(1-3kk)
Suonikohjusta kärsiville
Diabeteksesta kärsiville
Verenohennuslääkityksella oleville
Välilevyn pullistumasta tai siirtymästä kärsiville
Syöpä sairastuvillle
Phlebitis- verisuonitulehdus sairastuville

KASVOHOITO+IMUKUPPIHIERONTA BELLABACI CIRCU FLOW+CATIO VITAL LÄMPÖNAAMIO 85€ / 75min

KASVOHOITO+IMUKUPPIHIERONTA BELLABACI SKIN GETA+ CATIO VITAL LÄMPÖNAAMIO 85€ / 75min

IMUKUPPIHIERONTA NISKA-HARTIA-SELKÄ BELLABACI HELLO BODY 70€/ 60min

IMUKUPPIHIEROTA REIDET-PAKARAT CELLULITE BE GONE 70€/ 60min

IMUKUPPIHIERONTA KOKOVARTALOLLE + 15 min PÄÄNAHALLE BELLABACI CIRCU FLOW 89€/90min

SUIHKURUSKETUS - ORGAANINEN VITA LIBERATA -RUSKETUS

1. Rusketus tehdään aina puhtaalle, kuivalle sekä kuoritulle iholle. On erittäin tärkeää, että iholla ei ole mitään kosmetiikkaa, deodoranttia, hajuvettä tai meikkiä. Varmista, ettei käyttämäsi kuorinta tai suihkusaippua jätä öljyistä pintaa iholle.

2. Ihon kuivat alueet suojataan Vita Liberatan Moisture Boost -voiteella. Tämä tuote estää yliruskettumisen. Suojaa kämmenet, jalkaterät, polvet sekä kyynärpäät. Tuote voidaan levittää myös atooppisille alueille.

3. Rusketuksen jälkeen on miellyttävää pukeutua tummiin ja löysiin vaatteisiin. Vältä hankaavia asusteita ja rintaliivejä. Rusketus kehittyy ihon pintakerroksessa.

4. Anna rusketuksen kehittyä iholla 8-12 tuntia. Peseydy vaikutusajan jälkeen lämpimällä vedellä (ilman suihkusaippuaa). Mikäli ihosi on todella vaalea ja / tai ihosi rusketusherkkyys heikko, niin voit pidentää vaikutusaikaa.

6. Nauti hehkuvasta ja luonnollisesta rusketuksesta! Kauniin sävyn lisäksi Vita Liberata -rusketus hoitaa ihoasi tehokkaasti. Tuotteiden pohjaraaka-aineena on aloe veran lehtivesi, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Kaikki Vita Liberata -tuotteet ovat hajusteettomia, alkoholittomia ja parabeenittomia – sopivat täydellisesti myös herkällekin iholle. Raaka-aineiden koostumus on jopa 80-90%:sti orgaanista alkuperää. Vita Liberata on kokonaisuudessaan vegaaninen ja eläinkokeeton tuotesarja.

40€ / 30min