Kauneushoitola Somia

Unna Nordic Metsäelämys

TUNNE METSÄ IHOLLASI

Unna Nordic on aisteja hemmotteleva ihonhoitosarja, jonka pääraakaineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta. Metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon ovat Unna Nordic sarjan ytimessä. Elämykselliset hoitokokonaisuudet ja kotimaassa valmistetut tuotteet ovat luotu tukemaan ihon hyvinvointia ja purkamaan stressiä terapeuttisen tuoksumaailman ja rentouttavan hieronnan avulla. Unna Nordic mahdollistaa irtioton arjen stressistä ja voimaannuttaa kokonaisvaltaisesti metsäisän aistielämyksen keinoin – Nauti hetkestä itsesi kanssa! 

Unna Nordicin äärelle on kaksi polkua:

Ensimmäinen polku johdattaa kauneushoitolaan, jossa odottaa rentouttava ja hoitava hetki, kuin unenomaisessa metsässä sammalmättään äärellä. Hierovat liikkeet, nautinnolliset tuotekoostumukset, hoidon tunnelmaan sovellettu äänimaailma sekä havujen tuoksut rentouttavat täydellisesti.

Toinen polku vie askeleet kodin kylpyhuoneeseen. Unna Nordic tuotteet tuovat metsäelämyksen myös kotioloihin ja tarjoavat iholle kokonaisvaltaista hoitoa. Sulje ovi ja lahjoita rentouttava hetki itsellesi. Anna terapeuttisen tuoksumaailman ja pehmeiden koostumusten hurmata aistisi, ole läsnä hetkessä ja tunne kuinka ihosi nauttii ja voi hyvin.

METSÄELÄMYS TÄYDELLISEN IHANA KASVOIHOITO

Unna Nordic –sarjan elämyksellisin hoito, joka johdattaa mielen pehmeälle metsäpolulle, kauas huolista. Hoito alkaa selkähieronnalla, joka auttaa pysähtymään ja olemaan läsnä hetkessä. Kaksoispuhdistus ja kirkastava kasvokuorinta valmistelevat ihon hoitotuotteille.

Ihotyypin mukaiset tehoseerumit ja kerroksittain kasvoille sivellyt hoitovedet tuntuvat pulahdukselta metsälampeen. Syvän rentoutumisen koet viimeistään havuilta tuoksuvan kasvo-dekolteehieronnan aikana. Hoitonaamio tuo rauhoit- tavan ja viilentävän tunteen ansiosta mieleen lempeän sileän kallion kosketuksen. Lopuksi kädet saavat avaavan ja hellän hieronnan.

Huom. kasvohoito ei sisällä mekaanista tai laitepuhdistusta

109€ / 90min

AINA VAHVISTAVA ANTI-AGE HOITO

Anti-age-vaikutteinen AINA Collagen Boost -kasvohoito vahvistaa ikääntyneen ihon rakennetta ja lisää iholle nuore- kasta hyvinvointia. Antioksidanttinen hoitovaikutus suojaa ihoa ulkoisilta rasitteilta ja kasvohoito tankkaa ihoon kos- teutta ja edistää ihon joustavuutta. Fermentoitu granaatti- omenauute aktivoi ihon kollageenin tuotantoa ja runsaasti A-vitamiinin esiastetta sisältävä ruusunmarjauute silottaa ihoa. Hoito kirkastaa sameaa ihonväriä ja iho tuntuu napa- kalta, vahvalta ja syväkosteutetulta.

Huom. kasvohoito ei sisällä mekaanista tai laitepuhdistusta

89€ / 75min

HELJÄ KIRKASTAVA JA VIRKISTÄVÄ HOITO

Raikas ja ihoa kirkastava kasvohoito virkistää ihoa ja paran- taa ihon väriä. Koivunmahla kerrostaa ihoon kosteutta ja lisää ihon elastisuutta. Luonnollinen glukonolaktoni yhdessä kirpeän raparperiuutteen kanssa tasapainottavat ihon talineritystä ja kirkastavat sameaa ihoa. Männyn, patsulin
ja Greipin eteeriset öljyt hoitavat ja tasapainottavat ihoa, rentouttavat mieltä ja virkistävät ihoa. Kasvohoidon jälkeen iho on puhdas, virkistynyt ja kauniin heleä!

Huom. kasvohoito ei sisällä mekaanista tai laitepuhdistusta

89€ / 75min

PIHLA KOSTEUTTAVA HOITO

Kosteuttava PIHLA Hydrating- kasvohoito sitoo iholle kos- teutta, tehden ihosta silkkisen pehmeän. Janoisen ja kuivan ihon kasvohoito lisää ihon elinvoimaisuutta ja luonnollista heleyttä. Koivunmahla kerrostaa ihoon kosteutta ja lisää ihon elastisuutta. Kaurauute on kuivan ihon pelastus, joka hillitsee epämukavaa kutinaa ja rauhoittaa kuivan ja helposti punoittavan ihon. Kosteutettu iho on täyteläinen, joustava ja virkeä!

Huom. kasvohoito ei sisällä mekaanista tai laitepuhdistusta.

89€ / 75min

TAIMI - UUDISTAVA HOITO

Ihoa kirkastava ja uudistava kasvohoito edistää ihon kimmoisuutta ja heleyttää ihoa. Antioksidanttinen, ihoa suojaava C-vitamiini edistää ihon kollageenisynteesiä, mikä kiinteyttää ja lisää ihon kimmoisuutta. Lisäksi C-vitamiini kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä. Koivunmahla ja sokerifer- mentit kosteuttavat ja auttavat palauttamaan ihon nuo- rekkaan elastisuuden. Metsäiset mustakuusen, männyn ja katajan eteeriset öljyt hoitavat ja tasapainottavat ihoa ja rentouttavat mieltä lievittäen stressin ja jännityksen tunnetta.

Huom. kasvohoito ei sisällä mekaanista tai laitepuhdistusta

89€ / 75min

METSÄKYLPY KOKOVARTALOHOITO

Metsäkylpy hoitaa ja hemmottelee vartalon ihoa pitkällä ja virkistävällä sokerikuorinnalla sekä rentouttavalla vartalohie- ronnalla. Metsän aistikas tuoksumaailma, virkistävä sokeri- kuorinta ja unen rajamaille vievä vartalohieronta vie mielen kauas pois huolista ja luo kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen.

109€ / 90min

METSÄINEN KUUMAKIVIHIERONTA

Metsäinen kuumakivihieronta on yhdistelmä rentouttavaa käsin ja lämpivin kivin tehtävää hierontaa. Lempeä, stressiä lievittävä kokovartalohoito, jonka metsäinen tuoksumaailma saa sinut maadoittumaan. Hoito sopii perusterveelle ihmiselle, mutta raskaana oleville ei suositella.

89€ / 90min